La CEO se fac liste – între 400 şi 500 de salariaţi TESA vor trece în producţie

ceo04

Şefii sucursalelor şi unităţilor miniere îşi aleg oamenii

Toate sucursalele şi unităţile miniere din Complexul Energetic Oltenia vor face modificări în organigrame. Mai exact, vor fi desfiinţate direcţiile economice, comerciale, de investiţii şi de personal. O parte dintre salariaţii din aceste structuri îşi vor schimba locul de muncă, trecând în aparatul central al CEO, iar alţi 400 (până la 500 de salariaţi) vor munci în producţie.

Salariaţii care vor face parte din personalul aparatului central al CE Oltenia, vor lucra atât la sediul CEO din apropierea gării, cât şi în spaţiul ce aparţine companiei în clădirea Casei de Pensii, la sediul din Debarcader, dar şi în centrul municipiului, acolo unde încă funcţionează Federaţia Naţională Mine Energie.

Funcţiile de directori vor dispărea

Direcţiile menţionate mai sus se desfiinţează complet, rămânând în sucursale şi unităţi miniere doar 3, 4 oameni cu atribuţii clare. De asemenea, sub coordonarea direcţiilor tehnice de la SE Rovinari şi SE Turceni, vor fi repartizaţi salariaţi din cadrul direcţiilor ce vor fi desfiinţate. Prin urmare, funcţiile de directori comerciali, economici, de personal sau de achiziţii vor dispărea. În acest sens, administraţia companiei a transmis adrese prin care solicitau directorilor de cariere şi de sucursale să facă o situaţie cu salariaţii care vor rămâne, dar şi cu cei care vor fi nevoiţi să lucreze în producţie.

loading...
Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: