Lădaru, EXCLUS din ALDE Gorj


Fostul preşedinte al organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a fost dat afară din partid în urma votului dat, sâmbătă, de liderii partidului în Delegația Permanentă.

Gabriela Târsu spune că votul a fost covârșitor pentru excluderea consilierului municipal. S-au înregistrat doar două abțineri și 1 vot împotrivă, cel dat de Eduard Lădaru. Purtătorul de cuvânt al ALDE Gorj afirmă că decizia finală urmează să o ia Centrul, având în vedere că Eduard Lădaru face parte dintr-o comisie a partidului la nivel național. Cu toate că a fost dat afară din partid, Târsu spune că șefii ALDE doresc să facă echipă în continuare cu avocatul, având în vedere că urmează alegerile europarlamentare. “Excluderea domnului Eduard Lădaru a trecut la vot cu o largă majoritate în Delegaţia Permanentă. Potrivit statutului, atunci când unul dintre membrii noştri face parte dintr-o structură la nivel central, propunerea care a trecut în Delegaţia Permanentă trebuie analizată şi discutată şi la Centru. Pentru excluderea domnului Lădaru a fost un vot împotrivă, cel al dumnealui, două abţiner işi restul au votat pentru excluderea dumnealui. Deşi lucrurile au ajuns în acest punct, eu şi conducerea partidului ne manifestăm optimismul că situaţia în ceea ce-l priveşte pe domnul Lădaru se va rezolva pe viitor, că vom reuşi să depăşim neînţelegerile care au existat, în ultima perioadă, şi să facem o echipă bună, astfel încât ALDE să obţină rezultatele pe care şi noi şi domnul Lădaru ni le dorim pentru alegerile europarlamentare. Până la finalizarea procedurilor, domnul Lădaru rămâne membrul nostru, nu poţi să excluzi fără să urmezi toţi paşii prevăzuţi de statut. Dânsul va fi exclus, de fapt, atunci când va fi luată situaţia dumnealui în discuţie şi la nivel central, el fiind membru al unei comisii la nivel central. Centrul trebuie să valideze această excludere”, a declarat Gabriela Târsu.

Cum REACŢIONEAZĂ Lădaru

Eduard Lădaru nu vrea să facă prea multe comentarii. Spune doar că vrea să facă în continuare politica ALDE. “Dacă este punctul de vedere al partidului, mi-l însuşesc, rămâne să vedem ce se va întâmpla pe viitor. Eu am spus că o să fac politica ALDE în continuare. Vom vedea ce şi cum se va întâmpla. Eu sper să putem face o echipă în continuare. Nu comentez punctul de vedere al partidului”, a declarat consilierul municipal.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Un comentariu

  1. Bine ca ati scapat si de mascariciul ăsta halap,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.