miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:32

Lădaru: Mă consider în continuare MEMBRU ALDE. Cum REACŢIONEAZĂ Iordache


Consilierul municipal a reușit să suspende, la sfârşitul săptămânii trecute, la Tribunalul Gorj, decizia de excludere luată în Delegația Permanentă a ALDE Gorj.

După ce a obţinut o primă victorie în instanţă, Eduard Lădaru anunţă că va formula acțiune şi pentru anularea hotărârii de excludere. Alesul municipal reafirmă că este membru al Curții de Etică și Arbitraj a partidului. Ca atare, acuză că excluderea sa a fost nestatutară. Eduard Lădaru se consideră în continuare membru ALDE Gorj. Cu toate acestea, lansează noi critici la adresa conducerii organizaţiei judeţene. “Din punctul meu de vedere, ALDE, la Gorj, se ocupă cu prostii, în loc să se ocupe de politică. Vrea să excludă neapărat membrii din partid. Nu-mi dau seama absolut deloc de ce. Nu putem face toţi ce vrea domnul Iordache, pentru că nu suntem angajaţii dumnealui. Urmează să formulez acţiune pentru anularea hotărârii de excludere, hotărâre care este total nestatutară, pentru că nici în prezent, de la Bucureşti nu am fost exclus din Curtea de Etică şi Arbitraj şi nu voi fi scos, aşa cum au fost declaraţiile de la ALDE Gorj. Am avut şi eu discuţii cu colegii de la Bucureşti şi le-am explicat cum stă situaţia aici. Sper să înţeleagă şi domnul Tăriceanu că nu banii sunt totul într-un partid politic. Nu am cum să fac politică în mod activ pentru că nu sunt acceptat de organizaţia judeţeană, dar fac politică în sensul că promovez acţiunile şi măsurile ALDE care sunt luate la nivel naţional. Mă consider în continuare membru ALDE”, a conchis consilierul municipal.

Iordache: EXCLUS ca Lădaru să rămână consilier municipal

Liderul ALDE Gorj dă asigurări că Eduard Lădaru, dar şi Ninel Muja îşi vor pierde mandatele de consilier municipal, respectiv judeţean în urma unor decizii ce se vor lua în următoare şedinţă a conducerii centrale a partidului. “Decizia Tribunalului nu influenţează cu nimic decizia noastră. Vom face în continuare apel. Vom merge până la capăt. Chiar dacă s-a făcut un pas greşit în procedură, remediem. Nu există cale de împăcare. Ducem decizia până la capăt. Nu ne interesează ce face domnul Lădaru. Nu înţeleg de ce ţine cu dinţii să rămână, văd că denigrează în continuare echipa ALDE. Aşa sunt oamenii, uneori trebuie să-i scoţi cu forţa. Prin acţiunile sale dă semne că nu vrea să mai facă parte din echipă, în schimb vrea să rămână în partid pentru anumite beneficii. Este exclus ca Eduard Lădaru să rămână consilier municipal până în 2020. În prima ședință a conducerii centrale va fi pe ordinea de zi şi va fi tranșată situaţia lui Eduard Lădaru, dar şi a lui Ninel Muja, care a fost şi el exclus din partid. Nu s-au impliat în campanie, prin acţiunile lor au fost împotriva partidului”, a declarat Ion Iordache.

loading...
Loading...

Citește și

Banţa (PNL), despre POSTUL de PREFECT de Gorj: „NU sunt un vânzător al pielii ursului din pădure”

Vicepreședintele PNL Gorj susține că până în momentul de față nu și-a exprimat dorința de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: