sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 4:49

Lătrăii

Ieri, a avut loc dezbaterea ”Democraţie şi justiţie în România”, în Comisia LIBE ( comisia de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne) din PE, în care oameni din statul de drept au înjurat guvernul şi instituţiile statului, fiindcă, ce să vezi, sunt conduse de cei are au câştigat alegerile.

Ne trezim în palme şi adormim în palme, după care ne ridicăm să ne pălmuiască în iar, în Parlamentul European, lătrăii. Atacul s-a făcut în haită, o haită condusă de Monica Macovei, fost procuror comunist, din care n-a lipsit Liiceanu, cel care a prosperat primind moca, de la FSN, editura politică a partidului comunist pe care o conduce şi acum.

Ce s-a întâmplat ieri la Bruxelles a fost încă o mizerie făcută nouă. Macovei a strâns şi 30 de tineri, de lupi tineri, cu pancarte și puși pe aplaudat, fiind rapid sancționați verbal de președintele Comisiei LIBE. În grămada strânsă de Macovei s-au aflat şi jumătate ziarişti-jumătate deţinători de ONG-uri şi de alte sarcini date de sistem.

Ca să n-o mai lungesc, „reprezentanta” României a mâncat borş cu… lopata, de guvern, de partidul care a câştigat în mod onest alegerile, cu ura-i caracteristică faţă de propria-i ţară. În general, a avut discursul celor din Piaţa Victoriei.

Dar, să vedem ce a spus un alt europarlamentar: ”Am discutat cu grupul de tineri. Mulți erau din Timișoara. Când au ieșit afară, am vrut să-i întreb de ce au venit și dacă au înțeles măcar acum. Să știți că erau absolut neștiutori despre partea tehnică a lucrurilor. Cred foarte tare că oamenii sunt manipulați. Nu știu. I-am îndemnat: `Dom`ne, veniți să discutăm, eu nu sunt din PSD, sunt dintr-un partid de Opoziție. Haideți să discutăm în interior, implicați-vă, dacă vreți, în politică, faceți-o corect, democratic. Ce ați vrea acum? Dacă voturile cetățenilor au fost așa, să le anulăm? Nu poți să anulezi instituțiile statului pentru nu-ți place cine a ieșit la alegeri”, a dezvăluit europarlamentarul Maria Grapini pentru DCNews.

Minciuna sfruntată a fost lansată sforăitor în Parlamentul European de Gabriel Liiceanu care a spus, în Comisia LIBE, susținând că citează din Liviu Dragnea: ”trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului-șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi”.

Din câte ştiu eu, Dragnea e înjurat de mulţi pasionaţi că nu o vrea pe Kovesi demisă.

Ieri, la Bruxelles a fost o acţiune a unora care nu se ridică peste nivelul unor reclamagii, o acţiune de beştelire a instituţiilor statului, în general, o acţiune duşmănoasă faţă de propria lor ţară.

loading...
Loading...

Citește și

Muie, muie dar cu ce?

Prostia m-a copleșit și nu prostia în sine ci numărul minților care o produc? Muia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: