miercuri , 26 februarie 2020 - 18:33

Laurenţiu Ciurel (CEO): Dan Medinţu a plecat de jos

dan-medintu

De la 1 noiembrie, Ion Pisc, directorul detaşat la SE Turceni, a revenit la şefia SE Rovinari. Astfel, la sucursala Turceni a fost numit Cătălin Stănculescu, cel care a ocupat funcţia de director tehnic în cadrul SE Rovinari.

De asemenea, fiul directorului Diviziei Energetice, membru al Directoratului CEO, Aurel Medinţu, a fost promovat în funcţia de director adjunct la SE Rovinari, în locul lui Răducu Teodorescu, pus în lista de disponibilizare în luna iunie a acestui an. Este vorba despre Dan Medinţu, salariat al CEO, cu o vechime de 15 ani de muncă în producţie.

„Ajungea acasă la 10.00 seara…”

În legătură cu aceste numiri şi promovări, directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat: „Cu domnul Pisc am avut o înţelegere pentru ca timp de 60 de zile să conducă SE Turceni, l-am rugat apoi să rămână încă o lună. Am înţeles că a avut foarte mari probleme, ajungea acasă la 10 seara, având de condus două termocentrale… Am considerat că trebuie să se concentreze doar pe o termocentrală, pe ceea ce are de făcut la SE Rovinari. Eu cred că detaşarea domnului Pisc la Turceni a fost benefică şi pentru dânsul pentru că probabil a văzut că de unul singur nu poţi face nimic, fără o echipă în spate, indiferent de cât de bun conducător eşti şi că lucrurile nu se pot rezolva decât într-un colectiv, în echipă. Pe de altă parte, detaşarea dânsului a fost benefică şi pentru cei de la SE Turceni cărora le-a lipsit în ultimii ani şi un personaj care să bată cu pumnul în masă din când în când… chiar dacă lucrul acesta, în exces, dăunează”.

15 ani în producţie

ciurel

„În legătură cu numirea lui Medinţu, aceasta a fost firească şi în ordinea lucrurilor, spre deosebire de alţi ingineri numiţi în trecut, pe funcţii. El a început de jos, din cel mai greu sector, în activitatea de exploatare. Iar colegii săi ştiu foarte bine. De la şef de schimb, şef de tură până la postul de şef de secţie pe care îl ocupă de ani buni, şi după 15 ani de producţie, a fost numit în funcţia deţinută de domnul Teodorescu până la disponibilizarea din iunie. Aş vrea să dau un exemplu în privinţa numirilor copiilor ai căror părinţi au lucrat sau lucrează în sistem: nu putem să facem comparaţii între copiii lui Gârjoabă, de pildă, care nu au văzut cizmele la culoare sau salopetele şi Dan Medinţu. Sunt absolut convins că cei care scriu prostii la ora asta ar fi despărţiţi total la o probă de  interviu, de Medinţu. Postul îl ocupă temporar până la organizarea unui concurs. Ne-a luat timp să recreăm acest post şi să-l repunem în organigramă”, a mai spus Laurenţiu Ciurel.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.