duminică , 16 februarie 2020 - 20:46

Laurenţiu Ciurel (CEO): Nu stau de vorbă cu oamenii ăştia!

laurentiu-ciurel01

– Marin Golea şi Toma Tatomir, votanţi

Managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat ieri că nu va sta de vorbă cu cei doi grevişti de la sediul companiei. Directorul CEO a precizat că ultima întâlnire avută recent cu cei de la FNME s-a lăsat din partea lor… cu circ. Cu toate acestea, liderii din federaţia condusă de Marin Condescu,  Marin Golea şi Toma Tatomir, au declarat şi zilele trecute că administraţia „se roagă” de ei să renunţe la protest în schimbul unor funcţii şi bonusuri… Conducerea CE Oltenia a intervenit printr-un comunicat de presă, dezminţind existenta vreunei negocieri cu liderii FNME: „CE Oltenia dezminte informaţia apărută în presa locală cu referire la propunerea unei prime pentru salariaţi, în scopul renunţării la greva foamei a celor trei protestatari. Niciun membru al Directoratului CE Oltenia nu a purtat discuţii cu lideri ai FNME în vederea acordării altor prime în afara celor prevăzute în CCM aplicabil, cu respectarea condiţiilor menţionate în acesta pentru plata lor”, a transmis CEO.

Greviştii de la CE Oltenia, Marin Golea şi Toma Tatomir, erau, ieri, în aşteptarea unei… urne mobile, fiind hotărâţi să voteze. După cum spun, cei doi lideri sunt hotărâţi să rămână în greva foamei pe care au declarat-o în urmă cu aproape o săptămână. Cel de-al treilea lider, Petre Bejinaru, a avut probleme de sănătate, renunţând astfel la protest.

La vot, după consultul medical

Cei doi nu au vrut să scape ocazia de a vota la alegerile pentru europarlamentare şi parţiale la Senat: „Deocamdată, aşteptăm vizita cadrelor medicale, iar după consult, cel mai probabil spre sfârşitul zilei, vom merge să votăm. Am crezut că, în astfel de situaţii, va veni cineva la noi cu o urnă mobilă, dar nu a venit nimeni. Aşa că vom merge la secţiile de votare. Ştiam că se face o cerere prealabilă pentru urna mobilă, dar n-am solicitat acest lucru… Deocamdată starea noastră de sănătate este bună, aşa că vom merge să votăm”, a declarat ieri după-amiază Marin Golea. Întrebat dacă cineva din conducerea CEO a venit să discute cu ei, acesta a mai precizat: „Nu. Ne-am văzut cu cei din conducere în trecere, unii ne strâng mâna…”.

„S-au pozat în secretariatul CEO”

Directorul general al CEO, Laurenţiu Ciurel, a spus că aproape fiecare întâlnire cu liderii FNME s-a lăsat cu circ. Din acest motiv, managerul consideră că nu are ce să discute cu cei doi: „După ultima discuţie avută cu cei de la FNME, în speţă, cu Marin Golea şi Gheorghe Etăgan, au început să cutreierele carierele, minţind pur şi simplu că Ciurel i-a rugat cu nu ştiu ce funcţii şi bonusuri dacă trec la sindicatul lui Ruşeţ. S-au fotografiat în secretariatul companiei ca să-i convingă pe sindicalişti că au avut negocieri cu administraţia CEO, cu mine, apoi s-au dus cu pozele prin cariere spunând că vreau să-i fac directori dacă trec la Ruşeţ. Bineînţeles că oamenii, muncitorii,  nu i-au crezut. Nu au făcut decât circ (liderii FNME – n.red.). Apoi, au intrat în greva foamei în schimburi, noaptea plecând acasă. Şi asta s-a văzut pe camerele de luat vederi. Ce să mai vorbesc? Nu stau de vorbă cu oamenii ăştia!”, a declarat ieri acesta, întrebat fiind dacă va avea vreun dialog cu cei doi grevişti.

Loading...

Citește și

Bombă în politică! Iordache a trecut la PSD, deocamdată fără funcție

În ședința BPJ-ului PSD Gorj, de joi seara, a fost anunțată trecerea fostului lider ALDE, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.