Laurențiu Ciurel, dorit președinte la Pandurii

ciurel

Liderul Uniunii Sidicatelor Miniere din Oltenia, Marin Golea, a făcut propunerea după ce a citit statutul clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu și a constatat că este ilegal ca Eugen Pârvulescu să fie președintele clubului de fotbal.

Judecătorii gorjeni au suspendat procesul de validare a lui Eugen Pârvulescu în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al clubului Pandurii Târgu-Jiu. Asta după ce, unul dintre acționari, în speță USMO, a contestat numirea acestuia pe postul ocupat în trecut de Marin Condescu. Președintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia susține că nu are nimic personal cu Eugen Pârvulescu. Spune că cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte al clubului de fotbal ar fi chiar managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel. „În statut este precizat că preşedinte al Consiliului de Administraţie poate fi doar unul dintre membrii asociaţi. Eu nu am ceva cu Eugen Pârvulescu, el poate fi doar director general. Administraţia CEO ar trebui să preia conducerea. Îi voi propune lui Laurenţiu Ciurel, care are experienţă, pentru că a mai fost preşedinte al Clubului Energia. Dacă va refuza, funcția poate fi preluată fie de Viorel David, fie de Ion Călinoiu. Decizia trebuie luată în următoarea ședință AGA a clubului de fotbal”, a declarat liderul sindical Marin Golea.
loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

Un comentariu

  1. Dmnule Golea esti mare.Carciumaru sau Calinoiu sunt incompatibili David zice NU iar singurul si cel care o va retrogada este Ciurel.Hai ca-i tare.Chiar fu tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: