Lecții de viață pentru gorjeni primite de la oameni de succes ai României și implicit ai Gorjului


Unii dintre cei mai cunoscuți și de succes gorjeni, și nu numai, vin în fața spectatorilor pentru a dărui un strop de curaj celor care vor fi prezenți la evenimentul TEDx Târgu-Jiu, dar și de a povesti experiențele lor și modul în care au reușit să își schimbe sau să-și modeleze viitorul.

„TEDx Târgu-Jiu este povestea Oamenilor Mari al căror nume a devenit reper în comunitatea lor, în industria pe care o reprezintă, printre noi toți. Pe ei îi aducem pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, pentru a le asculta mesajele și pentru a primi în dar un strop de curaj”, au transmis organizatorii.
Evenimentul va avea loc pe data de 15 februarie la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Costul unui bilet este de 75 lei și au fost puse în vânzare încă de weekendul trecut. Sut disponibile 100 de locuri.
Printre speakeri se numără și cunoscutul gorjean Mihai Toader-Pasti, co-fondator EFdeN, dar și Ioana Mischie, regizor de profesie.

„Pentru a fi mai buni, pentru a ne dori mai mult, avem nevoie de inspirație. Și de curaj, în egală măsură. Ambele vin de la oamenii care prin simplitatea firii lor, prin muncă și determinare, au reușit să schimbe sau să modeleze. Credem cu tărie că de asta avem nevoie: să ne amintim că nu trebuie să fim genii pentru a face lucruri mari”, au mai transmis organizatorii.

Loading...

Citește și

Colocviile de critică și istorie literară ale revistei „Portal Măiastra”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează joi 20 februarie 2020, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.