Legitimațiile de călătorie vor fi schimbate

troleu--7

Legitimațiile de călătorie pentru pensionarii cu venituri de până la 850 de lei vor fi schimbate. Mai exact, documentele vor fi înlocuite cu un talon care va avea şi fotografia titularului pe el şi bilete. Astfel, beneficiarii vor primi un număr de 96 de bilete pe care le pot folosi oricând doresc şi un talon. „În loc de acele legitimaţii care aveau pe spate numărul de călătorii, pensionarii cu venituri până în 850 de lei vor primi un talon care va însoţi biletul, document ce va cuprinde numele, prenumele şi fotografia celui care îl deţine, plus un număr de 96 de bilete cu două călătorii, adică exact numărul de călătorii gratuite de care beneficiau şi până acum”, a spus Vasile Căilean, directorul Transloc.

Loading...

Citește și

Distribuție Oltenia – acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de racordare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Distribuție Oltenia a organizat un număr de 4819 acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.