Licitația de un milion de euro de la CEO, contestată!

Procedura privind atribuirea contractului de servicii pentru închirierea vehicule de transport industrial, în carierele miniere ale CEO, în valoare de aproape un milion de euro, a fost contestată de două firme participante. BMT Trans Construct SRL a acționat deja în judecată complexul energetic la Tribunalul Gorj, iar o altă firmă a contestat licitația la CNSC.

În legătură cu acest contract există speculații că unii dintre directorii CEO au achiziționat utilaje care se regăsesc în lista cu vehicule a uneia dintre firmele participante.

loading...
Loading...

Citește și

LOTO 6/49. Rezultatele extragerii de DUMINICĂ, 23 septembrie 2018

Duminică, 23 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto …

Un comentariu

  1. Da foarte bun articol sa vadă domnul sorinel boza prezent la ziua lui dian alias ministru economie cu nicușor sarcina alias pres de Gorj căruia ia promis mărire la toate contractele ce le are în CEO cu 8% a se verifica toate contractele …, în legătură cu utilajele directorilor întrebați pe Dir.Antonie așa zisul membru în directorat ,,infractor,,care sunt mașinile lui la DOGERIK TRANS SRL și chiar utilajele din cariera ROSIUTA care de fapt nu exista doar au fost emise facturi pentru prestația lor ..Apropo SORINELE ce zici de ăsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.