duminică , 23 februarie 2020 - 16:36

Lider ales pentru încă cinci ani, cu majoritate de voturi!


Marian Pescaru, liderul Sindicatului Salariaților ELCFU, a fost ales luni cu majoriate de voturi pentru un nou mandat de președinte la această structură sindicală. La scrutin s-au prezent 48 de membri care l-au votat toți pe unicul candidat la această funcție, Marian Pescaru, cel care a mai condus timp de cinci mandate acest sindicat.

,,Alegerile s-au desfășurat pașnic, țin pe această cale să le mulțumesc colegilor mei de la celelalte sindicate care nu s-au amestecat în problemele noastre organizatorice, chiar și administrației care nu s-a băgat să influențeze scrutinul. Secția de votare s-a deschis luni la ora 6.30 și s-a închis la ora 19.00. joi vor fi aleși în Conferință și biroul structurii sindicale, aici intrând și vicepreședinții și secretarul organizației”, a explicat Pescaru, la finalul scrutinului.
Timp de 30 de zile au fost puse afișe la toate structurile ELCFU pentru a anunța scrutinul și pe cei interesați să candideze la o funcție în sindicat.
La alegerile de ieri s-au prezentat 48 de persoane din 80, practic prezența la vot a fost de 71%.
,,Voi lupta ca salariații din transport căi ferate să ajungă la nivelul de salarizare avut anii trecuți. Sper ca domnul Boza să fi văzut importanța noastră în timpul protestului din ianuarie și să ne ia în considerare așa cum trebuie”, a mai spus Pescaru.
La Motru se lucrează șapte zile din șapte cu trei locomotive pe fiecare locomotivă aflându-se 4 salariați.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.