LIDER: BUGETUL CEO e ca APA SFINȚITĂ!


Dan Pârvulescu crede că sindicaliștii pot obține, la negocierile cu administrația, salarii mai mari și alte drepturi, chiar dacă au apărut informații că CEO a încheiat anul 2016 pe pierdere.

Șefii CE Oltenia le-au prezentat, miercuri, liderilor sindicali, proiectul de buget de venituri și cheltuieli pe 2017. Conform BVC–ului din acest an, angajații companiei nu vor mai primi cota de cărbune. Dan Pârvulescu crede însă că acest drept se poate obține din nou la negocieri. ”Pe acel proiect inițial de buget nu este trecută cota de cărbune, dar asta nu înseamnă că nu se va acorda. Depinde de noi, de sindicate, cum vom ști să negociem. Eu am mai spus-o, bugetul acesta inițial, trimis de noi spre consultare e un fel de apă sfințită, adică nu face nici bine, nici rău salariaților. Bineînțeles că sperăm la majorări salariale. Dacă nu am mai spera, trebuia sa clacăm, să semnăm toți contractul și să plecăm acasă”, a declarat președintele FNME.

Cum rămâne cu DISPONIBILIZĂRILE

Secretarul de stat din ministerul Energiei, Doru Vișan, a anunțat, la Târgu-Jiu, că în 2017 nu va fi concediat niciun angajat din CEO din rândul personalului productiv. AGA CEO trebuie să modifice însă hotărârea Consiliului de Supraveghere de anul trecut, care a decis că, în 2017, trebuie concediați 2000 de oameni. Deocamdată, nu se știe exact câți mineri și energeticieni vor pleca acasă.” Trebuie făcute, în primul rând, modificări de către AGA. Adică, AGA trebuie să dea o hotărâre care să aprobe acest număr, pentru că AGA e cea care aprobă în cele din urmă programele de restructurări multianuale. E foarte probabil ca CEO să fi încheiat și anul 2016 pe pierdere, dacă ne uităm la unele aspecte. Așteptăm ca administrația să ne prezinte oficial datele și atunci vom ști, dar nu cred că CEO are cum să încheie anul echilibrat din punct de vedere al rezultatului financiar”, a conchis Dan Pârvulescu.

loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: