LIDER: CEO NU va muri, ci va beneficia de INVESTIȚII și DEZVOLTARE


Consilierul personal al fostului ministru al Energiei, Toma Petcu, susține că actualul șef va acorda maximă importanță Complexului Energetic Oltenia.

Dian Popescu e convins că Anton Anton vrea mix energetic bazat pe cărbune și continuarea procesului de retehnologizare a termocentralelor. Liderul ALDE Gorj a ajuns la această concluzie în urma unor discuții avute cu noul ministru al Energiei, dar și după primele declarații acordate de Anton Anton în presa centrală. „Am purtat frecvent discuții cu ministrul energiei, pentru că este colegul meu, e omologul meu în București, este membru în Biroul Politic cu mine. Ați văzut declarația domnului ministru, a transmis că structura de bază pe care se va construi sistemul energetic național, și are în vedere inclusiv în strategia energetică, este producție de energiei pe cărbune. Acesta este un lucru îmbucurător pentru CEO, care deține 30% din capacitatea de producție a țării. Nu numai că nu va muri producția energiei pe cărbune, ci va avea investiții și o dezvoltare în viitorul apropiat. Asta este viziunea ministrului energiei. Are o viziune de mix energetic, dar bazată pe o structură solidă, aceea de a produce energie pe cărbune și retehnologizarea centralelor, astfel încât să reducem pragul de poluare. Ministrul energiei, în acest moment, are ochii ațintiți spre a sprijini producția pe cărbune ca pilon de bază al sistemului energetic național și mă bucură acest lucru”, a declarat fostul senator.

NU rămâne consilierul lui Anton Anton

Dian Popescu spune că nu va fi consilier personal al actualului ministru al Energiei, însă va lucra în cadrul ministerului. Nu a dorit să dea prea multe detalii privind poziția pe care ar urma să o ocupe. “Sunt în cadrul Ministerului Energiei, nu știu și nu cred că voi mai fi consilier. V-am spus de la început că va fi o perioadă scurtă și totuși a fost destul de mult un an de zile, pentru că există alte proiecte în cadrul Ministerului Energiei, despre care vom discuta la momentul potrivit”, a conchis fostul senator.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: