LIDER, despre CEO: Nu e DEZASTRU, chiar dacă vânzarea de energie e scăzută


Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, susține că CE Oltenia stă bine din punct de vedere financiar, în ciuda faptului că, în această perioadă, energia pe bază de cărbune livrată în sistemul energetic național a avut o pondere de numai 12-15%.

Fostul consilier al ministrului Energiei, Toma Petcu, spune că cererea scăzută de energie nu e motiv de îngrijorare. Dian Popescu afirmă că CE Oltenia nu va muri, pentru că este pilonul de bază al sistemului energetic național. „Toată lumea vinde o dată bine, o dată prost. Asta este piața energiei, dar, din punctul meu de vedere, complexul are o situație financiară bună. Ei au alte probleme. Au probleme cu terenurile, cu exproprierile, cu dezvoltarea carierelor. Să nu credeți că dacă există, mai ales în perioada sărbătorilor, consum mic energetic și complexul merge cu o capacitate scăzută, este și dezastru. Nu este adevărat. Am avut noi termocentralele Turceni, Rovinari, Craiova, Ișalnița închise de tot și complexul nu a murit. Fiți fără grijă. Complexul nu va muri, este de importanță națională, e baza sistemului energetic și a siguranței energetice naționale, conform legii pe care am făcut-o noi, atunci, când eram eu senator. Haideți să nu ne impacientăm, să nu facem presupuneri când nu cunoaștem toate datele. Să lăsăm CEO să-și facă treaba”, a declarat Dian Popescu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Dezastru a ca avem asa conducători si nu le pasa de țară asta deloc, decat de propriile buzunare.

  2. 🤣🤣🤣 Lasati-i, vorba unui alt supergorjan “ sa se pregătească de Liga Campionilor in energie”😂😂😂! Baaaaa, cand eram eu senaaatooor…..Las Fierbinți, dragilor ! Las Fierbinți ! Ca doar fata de Celentano, are! Are si logica😭😭Poate sa nu lucreze un an, doi, trei! E baza energiei, știe el Dian! Cu doctorat in C2H6O😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.