duminică , 20 octombrie 2019 - 6:03

LIDER din CEO. ATAC la POLITICIENI. „Ne FOLOSESC doar în CAMPANII”


Preşedintele Sindicatului Renaşterea de la Cariera Jilţ Sud, Ion Popescu, îi acuză pe parlamentarii de Gorj şi guvernanţi că sunt dezinteresaţi de problemele minerilor şi energeticienilor.

Reacţia liderului sindical a venit după ce, la finalul săptămânii trecute, încă un miner a decedat la Cariera Jilț Sud. Avea numai 55 de ani. A fost al doilea deces în decurs de o săptămână. Anterior, un bărbat de 50 de ani a făcut stop cardio-respirator la intrarea în tură, la Termocentrala Turceni. Ion Popescu este supărat că parlamentarii de Gorj nu s-au zbătut pentru reducerea vârstei de pensionare în mineritul din Oltenia. Îi acuză pe politicieni că nu ştiu decât să ceară votul minerilor din 4 în 4 ani, după care, uită de promisiunile făcute când ajung parlamentari. “Noi, minerii, am ajuns să fim folosiţi doar pentru campaniile electorale. Parlamentarii, după ce ajung pe funcţii, uită de noi, nu ne mai bagă în seamă. Sunt de doi ani de zile aceleaşi lucruri. Suntem vai de capul nostru, atacaţi din toate părţile. Uniunea Europeană, cu certificatele de carbon, ne mănâncă circa 40-45% din bugetul companiei. Parlamentarii României nu ne bagă în seamă. S-au făcut demersuri pentru modificarea Legii pensiilor, nu ne-a băgat nimeni în seamă. Guvernul ştie doar să pună zeci de biruri şi taxe pe CEO. În plus, avem şi problemele din interior. Personal puţin, bolnav, îmbătrânit. Media de vârstă a ajuns la 50 de ani. Aţi văzut ce s-a întâmplat. Într-o săptămână, doi colegi au decedat, au făcut stop-cardiac. Asta, din cauza faptului că, de peste un an, lucrăm la program de 7 zile. În plus, nu s-au mai făcut investiţii, lipsesc materialele, nu avem condiţii de muncă. Parlamentarii nu au interes să reducă vârsta de pensionare. Vin doar o dată la 4 ani şi bea cafeaua cu noi la intrarea în cariere, ne promit marea cu sarea, ne promit că ne susţin şi uită de noi. Acum, vor veni iar campanii electorale, o să vină din poartă în poartă să le dăm iar votul”, a declarat Ion Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

2 comentarii

  1. Extraordinar… Și tu, cap sec, de-abia acum ai aflat. Mars ma deaci…

    • Spre surpriza tuturor aceeasi parlamentari se plimba de vreo 30 de ani prin parlament. Cine ii voteaza oare? Sa nu vorbim numai de ultimii 4 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: