LIDER din CEO CERE să fie MĂSURAT din NOU PRAFUL, ZGOMOTUL şi VIBRAŢIILE din CARIERE şi TERMOCENTRALE


Preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia a trimis o adresă conducerii Complexului Energetic Oltenia prin care a solicitat să fie făcute noi măsurători.

Nicu Bunoaica susţine că a purtat discuţii cu Sorin Boza şi managerul CE Oltenia ar fi fost de acord să fie realizate noile măsurători în urma cărora se stabilesc condiţiile de muncă. Liderul sindical a făcut demersuri la şefii CEO, pentru că există discrepanţe între angajaţii companiei care, deși au aceeași meserie, sunt încadrați fie la condiții speciale, fie la deosebite, fie la normale de lucru. “Solicit să fie făcute noi măsurători în cariere şi termocentrale, „pe noxe, zgomot, vibrații și radioactivitatea din minereu”. După cum ştiţi, există discrepanțe mari între salariaţi. Oamenii, deși au aceeași meserie, sunt încadrați fie la condiții speciale, fie la deosebite, fie la normale de lucru. Nu se poate aşa ceva. E strigător la cer. Am discutat aceste lucruri cu domnul director general, Sorin Boza. A fost de acord să fie făcute noi măsurători. Vreau ca aceste măsurători să se facă normal, nu cu benzile transportoare oprite. Nu vreau să se facă prin barăci sau prin birouri, cum s-au făcut până acum. Vreau ca la aceste măsurători să participe şi oameni din sindicatul meu. Vreau să văd dacă în zăcământul de cărbune există şi alte substanţe care dăunează sănătăţii. Până acum, aceste măsurători au fost trucate”, a declarat liderul sindical.

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: