LIDER din CEO: COMPANIA NU va fi ÎNGENUNCHEATĂ


Vicepreşedintele Federaţiei “Univers”, Adrian Marciuc, este convins că noua taxă de 2% pe cifra de afaceri a companiilor energetice nu va afecta grav Complexul Energetic Oltenia.

Sindicaliştii din cadrul CE Oltenia aşteaptă data de 9 ianuarie pentru a se întâlni cu şefii companiei în cadrul comisiei mixte. Liderii vor să vadă bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2019. Speră să obţină majorări salariale susbstanţiale, dar şi vouchere de vacanţă pentru salariaţi. Adrian Marciuc recunoaşte că discuţiile au fost amânate pentru luna aceasta şi din cauza introducerii noii taxe de 2% pe cifra de afaceri a companiilor energetice.

“Taxa de 2%, care a venit, acum, spre sfârşitul anului, chiar ne încurcă foarte mult. Cred că nici bugetul nu ni s-a prezentat tot din această cauză, având în vedere că trebuie rectificat cu noua taxă, dar trebuie să mergem mai departe. Oamenii au aşteptări de la noi. O să vedem ce putem şi ce nu. Administraţia să nu creadă că nu vor fi nişte negocieri foarte dure. Vom aştepta şedinţa de pe data de 9, în comisia mixtă, în care aşteptăm să ni se prezinte bugetul. Acolo, vom vedea dacă sunt prinse voucherele de vacanţă, pe care le cere toată lumea, dacă fondul de salarii este suplimentat. Nu cred că această taxă va îngenunchea CEO, să fim serioşi, are un potenţial foarte mare. Cu certificatele de carbon nu ne ajută guvernul, ne-au dat 5 milioane pe certificate verzi şi ne-au luat 20 de milioane pe taxa de 2%”, a declarat liderul Federaţiei “Univers”.

Marciuc: Vom lua calea Bucureştiului

Vicepreşedintele Federaţiei Univers anunţă că dacă în bugetul pe 2019, ce ar trebui prezentat în ședința mixtă de pe 9 ianuarie, nu vor fi prinse majorările salariale și voucherele de vacanță, sindicaliștii din CEO vor lua calea Bucureștiului. “Noi, cele patru federaţii, am avut deja o primă discuţie între noi. Aşteptăm şedinţa de pe 9, după care, vom lua calea Bucureştiului. Vom face o adresă comună către Ministerul Energiei. Vom solicita ca domnul ministru să ne primească în regim de urgenţă pentru a purta discuţii. Anul trecut, am rezolvat după multe ore de negocieri, cât de cât binişor”, a conchis Adrian Marciuc.

Loading...

Citește și

Jandarmul din Țicleni nu este singurul dispărut din zona Complexului Studențesc din Timișoara! De negăsit, la exact două luni distanță, este și un student din Hunedoara

Mădălin Ionuț Nisipeanu din Țicleni, jandarm la Gruparea Mobilă din Timișoara, dar și Sandu Vasile …

3 comentarii

  1. Sindicatul Speranta

    Mai bine o luati pe Calea Lactee!

  2. Gogu consilierul

    Salariul minim la CEO sa fie mai mare de 3000 de lei.La fel ca in constructii .
    Sa se desfinteze toate posturile de taietori de frunze,hartie de toate felurile.

  3. Ce va mai ajuta guvernu si parlamentarii de carton… platiti si crtificatele mai platiti si taxa asta ca doar trebuie bani la stat si pt pensiile nesimtite, trebuie bani si lui Dracnea sa o plimbe pe aia mica prin Maldive, etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.