LIDER din CEO, despre ACCESUL în CARIERĂ: Este bunicel


Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, pare mulţumit de modul în care se poate ajunge la utilajele din unitatea minieră, deşi a nins abundent în ultimele zile.

Unităţile miniere din cadrul CE Oltenia au avut de suferit din cauza căderilor masive de zăpadă de la finalul săptămânii trecute. În cariere au apărut avarii la reţeaua electrică. Vreme de 20 de ore, activitatea carierelor a fost afectată. Căile de acces aproape că s-au blocat. Conform lui Nicu Bunoaica, între timp, s-au mai remediat din probleme. “Mai sunt probleme cu drumurile, dar, deocamdată, se lucrează la ele. Accesul este bunicel către excavatoare, dar ştiţi că e noroi, lipseşte piatra. S-a lăudat toată lumea că va face pregătiri de iarnă, dar care pregătiri de iarnă? E o problemă la CEO. Spun că rezolvă problemele, toate lucrurile se rezolvă, spun data şi luna, dar nu spun anul. Maşinile de transport persoane către excavatoare sunt acele remorchere, care corespund, sunt două dintre ele care au mici probleme. Adică sunt defectuoase. Am solicitat CEO să anunţe prestatorul şi să rezolve problema, pentru că nu putem să le plătim şi să le ţinem degeaba. Eu zic că la termocentrale nu există stocul de cărbune necesar pentru iarnă, dar cariera Lupoaia îşi face treaba. A recunoscut şi directorul general că nu se exploatează cărbunele, se caută. La noi, se caută cărbunele în toate direcţiile, cariera Lupoaia îşi face datoria. Mie mi-a părut foarte rău când domnul Boza a spus că este pe ultimul loc cariera Lupoaia. Dânsul nu cunoaşte istoria carierei, trebuie să mai înveţe istoria mineritului, nu o ştie, a venit din alt mediu”, a declarat liderul sindical de la Cariera Lupoaia.

loading...
Loading...

Citește și

Procurorul general al României a cerut instanței interdicție de părăsire a țării pentru Sorina și revizuirea deciziei de încuviințare a adopției fetiței. Judecătorii de la CA Craiova și procuroarea Pițurcă, anchetați de SIIJ!

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), Bogdan …

2 comentarii

  1. Iovane ,Mitrescule ,Jeane luati exemplu de la Bunoiaca cum se zbate pentru membrii de sindicat!
    Cum au reusit la Craiova sa dea bani la oameni si la ai vostri au dat doar de munca!
    Nu mai durmiti pe voi ! O SA TRECEM LA EL!

    • Pt Sindicatul: esti un agramat.
      Pt Bunoaica: accesul in cariere este bun dar lipseste cu desavarsire iar tu esti un mare idiot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: