LIDER din CEO, despre DISPARIŢIA POSTURILOR de inspectori sociali: Sunt prinse în CCM


Constantin Mitrescu susţine că administraţia companiei miniere ar încălca noul contract colectiv de muncă, dacă ar decide să desfiinţeze posturile de inspectori sociali.

Conform informaţiilor venite din rândul reprezentanţilor CE Oltenia, de la 1 august, liderii sindicali care sunt inspectori sociali vor trebui să revină în producţie. Opt sindicalişti ar fi vizaţi de această mutare. Constantin Mitrescu spune, însă, că posturile de inspectori sociali sunt prevăzute în CCM-ul care e valabil pentru următorii doi ani. Liderul FNME spune că nu pot fi desfiinţate decât cu acordul sindicaliştilor care le ocupă.“Nu ştiu. Sunt în contractul colectiv de muncă. Contractul e valabil doi ani. Nu ştiu cum pot să dispară. Există un act adiţional la contractul colectiv de muncă. Eu nu ştiu de aşa ceva. Funcţia aceasta a existat mereu în contractul colectiv de muncă. Daca administraţia le va desfiinţa, va trebui să încalce contractul colectiv de muncă. Ca orice post pe care îl desfiinţează, există o organigramă şi nişte funcţii şi meserii, care sunt în contractul colectiv de muncă. Nu cred că ar intenta nimeni procese, sunt posturile care sunt în contract. Dacă se vor desfiinţa, noi o să fim de acord, o să încheiem un act adiţional. Salariile liderilor care ocupă posturile de inspectori sociali sunt aceleaşi cu cele pe care le încasau pe meseriile pe care le-au avut înainte”, a declarat Mitrescu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

5 comentarii

  1. Să dispară acei încurcă lume de sindicaliști, care, oricum, nu au reală pregătire, nu muncesc, n-au maniere şi jegmănesc CEO din totdeauna.

  2. Mitrescu a fost asa indignat cînd au dispărut sute de posturi cu mii de oameni pe ele din 2012 incoace? Sa fie trecuți in productie acolo unde lipsa personalului este acută si unde nu sint plătiți ca împărații fără să facă ceva. Spune că ei vor fi de acord ca si cum ar face o concesie cuiva,impostorul învățat cu bani mulți căzuți din cer.

  3. Mistretule, de ce minti ca salariile inspectorilor sociali sunt aceleasi care au fost pentru posturile pe care le-au ocupat inainte? Tie chiar nu ti-e rusine?Te credeam om serios dar vad ca nu ai pic de seriozitate.Cu oameni ca tine se darama sandramaua.

  4. Luati xeroxista de la UPRUM…la..p..a

  5. Asta i o hahalera ai o javra…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.