LIDER din CEO despre GRUPA de MUNCĂ


Nelu Roșca ESTE convins că Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, va prelungi cu încă 3 ani avizele pentru condiții deosebite.

Pe 7 septembrie, la Ministerul Energiei, s-a decis să fie făcută o comisie la nivelul ministerului condus de Lia Olguța Vasilescu, care să facă verificări în subunitățile CEO.Nelu Roșca spune că analizarea condițiilor din cariere este benefică. Liderul FNME e optimist că, în urma verificărilor, minerii și energeticienii din CEO vor beneficia și în următorii ani de grupa de muncă. „Auditarea locurilor de muncă pe care doreşte să o facă Ministerul Muncii este o chestiune benefică, în sensul că în acest fel vor vizualiza aceste locuri de muncă şi vor putea îmbunătăţi metodologia de acordare şi încadrarea locurilor de muncă în condiţii deosebite sau speciale. Pentru că, după cum ştiţi, în sectorul nostru de activitate unul din factorii de risc care ar fi primordial, cel puţin din punctul meu de vedere, este factorul de micro climat, iar acest factor nu este luat în considerare. Şi atunci, în noua reglementare legislativă, vor vedea aceste aspecte la faţa locului, care, pe mine, mă bucură şi în acest fel să aibă convingerea în momentul în care vor introduce şi acest factor de risc. Eu nu am văzut-o pe doamna Olguţa Vasilescu să declare această chestiune. Eu cred că nu a fost pusă în temă cu privire la acest subiect şi dacă a existat această delcaraţie, a fost una nefericită”, a declarat Roşca.

loading...
Loading...

Citește și

Șpagă la CEO: o CAPRĂ! „Licuriciul lignitului”, Nicu Bunoaica, și-a angajat nevasta la firma companiei energetice!

Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului ”Solidaritatea 2013”, cel care acuza, public, directorii din Complexul Energetic Oltenia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: