duminică , 23 februarie 2020 - 17:05

LIDER din CEO, despre REDUCEREA VÂRSTEI DE PENSIONARE


Lideri sindicali din Complexul Energetic Oltenia se vor întâlni cu ministrul Muncii, la București, pe tema reducerii vârstei de pensioare, după data de 20 august.

Nelu Roșca a purtat, miercuri, o discuție cu Marius Budăi legată de discuții ce vor avea loc luna viitoare. Vicepreședintele Federației Minie Energie afirmă că ministrul Muncii a avut o agendă încărcată, în plus este și vacanță parlamentară și nu a putut organiza până acum o întâlnire cu liderii sindicali din Complexul Oltenia așa cum a promis în vizita făcută la Târgu-Jiu. Nelu Roșca speră ca la discuțiile cu Marius Budăi pe lângă lideri sindicali, să participe inclusiv parlamentarii de Gorj pentru a susține reducerea vârstei de pensionare la 55 de ani. Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța este optimist că proiectul de reducerea a vârstei de pesionare va fi votat în luna septembrie, cel târziu octormbie în Camera Deputaților și va putea intra în vigoare. “Am avut o discuție, miercuri, cu domnul ministru Budăi. În această perioadă fiind vacanță parlamentară și-a schimbat agenda. Dânsul a promis că va veni să se întâlnească cu noi, însă au apărut și alte probleme și a fost nevoit să-și schimbe agenda. Am primit promisiunea că după data de 20 august ne vom întâlni cu dumnealui la ministerul Muncii. Va trebui să desemnăm o delegație din partea partenerului social care se ocupă de activitatea sindicală în cadrul Complexului Oltenia pentru a discuta pe marginea proiectului legislativ de reducerea a vârstei de pensionare la 55 de ani. Din punctul meu de vedere laceastă întâlnire va trebui să participe inclusiv parlamentarii de Gorj pentru a susține în continuare acest proiect. Din discuțiile pe care le-am avut cu toți factorii de decizie mă face să cred că în septembrie- octombrie proiectul va fi votat și va produce efecte pentru cei care lucrează în condiții deosebite de muncă. Se va face reducerea vârstei de pensionare”, a conchis liderul FNME.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.