LIDER din CEO: Există un MARE PERICOL pentru COMPANIE


Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia, Constantin Crețan, avertizează că CE Oltenia riscă să intre în reorganizare judiciară, dacă guvernanții nu vor ajuta societatea în rezolvarea problemei certificatelor de CO2.

Constantin Crețan susține că prețul certificatelor de dioxid de carbon, care este în continuare foarte mare, depășește 20 de euro pe bucată, ar putea duce compania minieră de la Târgu-Jiu în insolvență. Liderul sindical spune că intrarea CEO în reoganizare judiciară ar însemna sfârșitul celui mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România. “Există un mare pericol ca CEO să intre în reorganizare judiciară, dacă parlamentarii nu pot rezolva mare lucru pentru rezolvarea problemei certificatelor de CO2. Prețul certificatelor ne face să ne ducem în cap. Situația este destul de periculoasă. Nu e vina noastră, a angajaților CEO, sau a conducerii companiei, ci a actualei guvernări, care nu vrea să facă nimic pentru salvarea energiei pe bază de cărbune. Reorganizare judiciară ar însemna ca salariații să-și piardă toate drepturile prevăzute în contractul colectiv de muncă. Asta s-a întâmplat și când CET Govora a intrat în insolvență. Minerii de la Cariera Berbești au avut de suferit, și-au pierdut majoritatea drepturilor, inclusiv transportul. Pentru CEO ar însemna un dezastru. Ar însemna sfârșitul Complexului Energetic Oltenia”, a conchis liderul Sindicatului Lignitul Oltenia.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Pericolul îl reprezinta liderii sindicali, directorii incompetenți și mulțimea de lipitori de afișe angajați în toate birourile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.