LIDER din CEO, INVITAT, la Bucureşti, de MINISTRUL ENERGIEI


Sindicalistul din zona Motru, Nicu Bunoaica, susține că Anton Anton îl aşteaptă să participe, vineri, la Comisia de Dialog Social din cadrul ministerului.

Liderul sindical de la Cariera Lupoaia și-a pregătit și o listă cu problemele pe care vrea să le ridice ministrului Anton Anton. Nicu Bunoaica spune că nu va cere să-i fie angajat copilul în CE Oltenia, ci condiții umane pentru mineri, extinderea de perimetre miniere și salarii mai bune. “Am văzut că și sindicaliștii adevărați au început să fie băgați în seamă. Voi avea multe lucruri de spus. Nu voi cere angajarea copilului meu, ci condiții umane pentru mineri, extinderea de perimetre miniere și salarii mai bune. Îi mulțumesc domnului ministru Anton Anton pentru că m-a invitat. Și–a dat seama că trebuie să discute și cu Bunoaica pentru că sunt un lider sindical care conteaza în zona Motru. Îmi pun mari speranţe în dialog”, a declarat Nicu Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

Feurdean susține astăzi la Camera Deputaților reducerea vârstei de pensionare și a stagiului de cotizare în minerit și energie!

Ioan Feurdean, secretarul Sindicatului Solidaritatea 2013 din cadrul Carierei Lupoaia, a fost delagat să reprezinte …

2 comentarii

  1. Dublarea salariilor ! Asta trebuie sa cereti toti sindicalistii din CEO. Hai , ca se poate , au mai facut-o si altii .

  2. Sunteți o presa de rahat,de ce nu spuneți că s au referit la personalul indirect productiv cu program de 4 zile și diminuarea corespunzatoaree a salariilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.