duminică , 21 octombrie 2018 - 21:37

LIDER din CEO, la discuţii cu MINISTRUL MUNCII. Ce i-a cerut!


Liderul sindical de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, a fost, luni, dimineața, la Ministerul Muncii pentru grupa de muncă și reducerea vârstei de pensionare în minerit.

Preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013 a mers la Bucureşti pentru a se întâlni cu Lia Olguța Vasilescu și a-i înmâna câteva documente. Ministrul Muncii a avut, însă agenda prea încărcată pentru a-l primi pe liderul sindical. Nicu Bunoaica susține că ministrul i-a promis că, cel mai probabil, săptămâna viitoare, l-ar putea chema la o discuție pe tema reducerii vârstei de pensionare şi a grupei de muncă.“Am avut o întrevedere scurtă cu doamna ministru. Am depus nişte documente la minister. Legat de reducerea vârstei de pensionare, m-am consultat şi cu domnul Manu Tomescu. I-am mai cerut Ministrului Muncii să trimită o comisie în cariere pentru a se lămuri odată problema prelungirii avizelor pentru condițiile deosebite ale minerilor. Am stabilit cu doamna Olguţa că mă va chema la discuţii, cel mai probabil, săptămâna viitoare, mă va anunţa exact când, prin secretariatul ministerului. Eu mă voi uni şi cu cei de la FNME pentru a rezolva problema reducerii vârstei de pensionare şi prelungirea avizelor pentru condiţiile deosebite. Voi face echipă în special cu domnul Manu Tomescu pentru că este un om curat, nu este trecut prin structura domnului Condescu”, ne-a declarat Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

DEMERSURI la guvern pentru DEBLOCAREA fronturilor de lucru la Cariera Jilț Nord

Mihai Weber anunță că Ministerul de Finanțe a dat aviz favorabit pentru proiectul de hotărâre …

2 comentarii

  1. Nici o diferență. Ambii sunt la fel de prosti.Tomescu face pe inteligentul da e un lingău. Ii

    • Ai perfecta dreptate. Sunt mascaricii sindicatelor. Pe Bunoaica l a exclus Marciuc de la negocieri pentru ca era prea prost. Pe Tomescu il va exclude domnul presedinte Parvulescu foarte curand pentru incompetenta. Si nu numai pe el . Vor fi exclusi si corcodusarii de la Rosia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.