LIDER din CEO, la un pas să-și PIARDĂ FUNCȚIA!


Adrian Marciuc nu va mai candida pentru o funcție de prim-vicepreședinte al Federației Univers, ci pentru postul de vicepreședinte.


Liderii Federației Univers își vor alege, în luna mai, o nouă conducere. Congresul va avea loc în perioada 12-16 mai. Până pe 14 aprilie, cei interesați de funcțiile de președinte, prim-vicepreședinte, vicepreședinte și secretar general își pot depune candidaturile. Sindicatele din Gorj afiliate la Federația Univers nu mai pot ridica pretenții la postul de prim-vicepreședinte pe zona Olteniei, pentru că le-a scăzut numărul de membri. Adrian Marciuc a decis să intre în cursa pentru un scaun de vicepreședinte. Și Constantin Crețan ar vrea un post de conducere. Prim-vicepreședintele Federației Univers nu-i dă însă nicio șansă liderului Sindicatului Lignitul Oltenia.“Sunt disponibile două posturi de prim-vicepreședinte la nivel național. Având în vedere că noi avem 7000 și ceva de membri de sindicat, am acceptat ca zonei noastre să-i fie repartizate două posturi de vicepreședinte. Oricine își poate depune candidatura. Trebuie doar să aibă sprijinul membrilor din sindicat, după care se va lua o decizie prin vot secret. Problema este că domnul Crețan are un vot, iar eu și Căldărușe avem 150. Eu am înțeles însă că domnul Crețan nu vrea să candideze pentru un post de vicepreședinte, pentru că i se pare prea mică funcția și va candida pentru un post de prim-vicepreședinte. Nu știm noi ce valoare are, poate va fi sprijinit, nu știm ce jocuri se fac”, a declarat, ironic, Adrian Marciuc.
loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: