LIDER din CEO, MESAJ pentru CONDUCEREA COMPANIEI


Ion Popescu, transmite şefilor Complexului Oltenia că principala cauză a accidentelor de muncă e lipsa investițiilor în cariere și termocentrale NU a unor instructaje periodice de protecția muncii.

Colegul electricianului, în vârstă de 46 de ani, decedat, săptămâna trecută, la Cariera Jilț Sud, după ce s-a electrocutat a reacționat la declaraţiile făcute de directorul de Resurse Umane al CE Oltenia, Sorin Olaru care a anunțat, la un post local de televiziune, că după acest incident s-a luat măsura instruirii șefilor de cariere. “Nu ne încălzește această acțiune din partea conducerii, ci dacă s-ar face investiții care lipsesc cu desăvârșire”, spune președintele Sindicatului Renașterea. Ion Popescu afirmă că electricienii sunt testați anual, dau examene pentru a fi autorizați, însă investițiile lipsesc cu desăvârșire. În ciuda problemelor financiare pe care le are compania, Complexul Oltenia înregistrând pierdere de peste 1 miliard de lei pe 2018, Ion Popescu nu-și pierde speranța că vor fi alocate fonduri pentru investiții pentru funcționarea carierelor și termocentralelor.

loading...
Loading...

Citește și

Vîlceanu acuză: Control, la comanda politică a ministrului Muncii, la Primăria Bîlteni! Vezi ce instituție a executat ordinul lui ”dăncilul” Budăi!

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, îl acuză pe ministrul Muncii, Marius Budăi, că a comandat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: