LIDER din CEO, MESAJ pentru CONDUCEREA COMPANIEI


Ion Popescu, transmite şefilor Complexului Oltenia că principala cauză a accidentelor de muncă e lipsa investițiilor în cariere și termocentrale NU a unor instructaje periodice de protecția muncii.

Colegul electricianului, în vârstă de 46 de ani, decedat, săptămâna trecută, la Cariera Jilț Sud, după ce s-a electrocutat a reacționat la declaraţiile făcute de directorul de Resurse Umane al CE Oltenia, Sorin Olaru care a anunțat, la un post local de televiziune, că după acest incident s-a luat măsura instruirii șefilor de cariere. “Nu ne încălzește această acțiune din partea conducerii, ci dacă s-ar face investiții care lipsesc cu desăvârșire”, spune președintele Sindicatului Renașterea. Ion Popescu afirmă că electricienii sunt testați anual, dau examene pentru a fi autorizați, însă investițiile lipsesc cu desăvârșire. În ciuda problemelor financiare pe care le are compania, Complexul Oltenia înregistrând pierdere de peste 1 miliard de lei pe 2018, Ion Popescu nu-și pierde speranța că vor fi alocate fonduri pentru investiții pentru funcționarea carierelor și termocentralelor.

loading...
Loading...

Citește și

Un bărbat din Glogova, cu mâna în pantaloni în fața Școlii Gimnaziale nr.1 Motru! Părinții revoltați, polițiștii impasibili!

De la începerea anului școlar, un bărbat de peste 50 de ani care locuiește în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: