LIDER din CEO, MESAJ pentru POLITICIENI: Să se ocupe de DESTINUL CEO, că LUCRURILE SUNT GRAVE


Constantin Mitrescu trage din nou un semnal de alarmă privind problema certificatelor de CO2 pe care compania minieră este obligată să le achiziţioneze anual pentru energia produsă.

Vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie susţine că guvernanţii sunt singurii care mai pot găsi soluţii pentru a sprijini Complexul Energetic Oltenia în problema certificatelor de carbon. Constantin Mitrescu avertizează că lucrurile sunt grave la CEO, având în vedere că preţurile au explodat, sunt pe cale să treacă de 25 euro şi să ajungă la 30 de euro certificatul. “M-aş bucura ca politicienii să se ocupe de destinul CEO, că lucrurile sunt destul de grave la nivel de politici guvernamentale în domeniul energiei pe combustibili fosili. Aici, trebuie umblat să gasească soluţii. Acum, nu mai este o problemă de manageriat, e o problemă de politici guvernamentale, altfel compania asta nu va mai rezista. Eu spun că sunt probleme grave, din moment ce certificatul e 25 de euro şi tinde să ajungă la 30 de euro. Noi, pur şi simplu aproape producem energie numai pentru a cumpăra certificate. Eu am mai spus şi acum două săptămâni că dacă în 2018 toţi salariaţii, de la director general, până la cel mai de jos salariat, nu ar fi primit niciun leu din salariu pe tot anul 2018, compania tot ajungea pe pierderi la preţul certificatelor. Deci, nu se mai poate vorbi acum ca managerul ar mai putea face ceva. Şi dacă i-ar da pe toţi afară şi toate utilajele ar merge singure şi am cumpăra certificate de CO2 pe un an compania tot ar ieşi pe peirdere”, a declarat liderul FNME.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.