miercuri , 26 februarie 2020 - 19:27

LIDER din CEO, PREVIZIUNE SUMBRĂ după schimbarea guvernării


Constantin Creţan se așteaptă că continue dezastrul în Complexul Energetic Oltenia și după venirea la putere a guvernului Partidului Naţional Liberal.

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia este convins că și viitoarea guvernare liberală va aplica politicile impuse de Uniunea Europeană, va trece grupuri pe gaze la Turceni și Craiova, ceea ce va duce la dispariția bazinului minier Motru și, parțial, Jilț. “Să nu ne așteptăm că schimbările vor fi în bine. Toate guvernele au decis să înmormânteze Complexul Oltenia. Va continua dezastrul”, spune Constantin Crețan. Liderul sindical crede că vor urma și schimbări pe criterii politice la nivelul conducerii Complexului Oltenia.Constantin Crețan nu are așteptări din partea noului guvern că va face ceva pentru Complexul Oltenia. “Din 1990 până acum, toate guvernele care au fost la putere au distrus complet mineritul și energia”, mai spune Creţan.

Pârvulescu: Ideea e SĂ NU ÎNCURCE

Dan Pârvulescu așteaptă ca guvernul PNL să pună în aplicare mecanismul de sprijin început pe guvenarea PSD pentru a ajuta Complexul Energetic Oltenia în problema achiziționării certificatelor de CO2. “ Noul guvern trebuie să găsească o soluție pentru ca această companie să mai dăinuiască ceva timp. Ideea este să nu încurce, să nu ajungem mai rău decât suntem azi”, spune liderul Federației Naționale Mine Energie. Dan Pârvulescu nu exclude ca Sorin Boza să fie menținut în funcția de manager la CEO și de guvernarea PNL. “Sorin Boza, oricum nu a fost pus în funcție de PSD. Ei l-au menținut. Managerul a fost selectat pe timpul guvernului tehnocrat. Depinde ce va dori viitoarea conducere a ministerului ”, a conchis liderul FNME.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.