LIDER din CEO: Prioritatea companiei este obținerea unei scheme de sprijin, nu schimbările politice


Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie a reacționat în urma ultimilor schimbări de șefi de la nivelul Complexului Oltenia.

Constantin Mitrescu este nemulţumit de noile schimbari ale supraveghetorilor CE Oltenia. Liderul FNME atrage atenţia că dacă guvernanţii nu vor găsi soluţi pentru a ajuta compania minieră în problema achiziţionării certificatelor de CO2, Complexul Oltenia va fi istorie la anul. “Este o mare greşeală că s-au făcut schimbări. De ce spun acest lucru? Ştiţi că dacă până la sfâşitul anului nu se rezolvă cu acea schemă de sprijin la care lucrează o comisie formată din reprezentanţi de la Ministerul Energiei, inclusiv secretarul de stat Doru Vişan, CEO este istorie. Acum, când lucrul esenţial este să se rezolve chestia asta, se fac schimbări cu nişte nume prin Consiliul de Supravhegere, despre care nu ştie nimeni nimic. Dumitraşcu nu a lucrat în acest sistem niciodată, ceilalţi, la fel. Dacă ar fi specialişti sau dacă ar fi dovedit ceva, sigur am fi auzit de ei. Cum să vii cu cineva care nu a lucrat niciodată în Complexul Oltenia? Până învaţă durează, timpul este vital. Acum, trebuie specialişti care ştie tot, că durează 3-4 luni până cunoaşte geografia acestei companii. Dacă se va urmări intrarea în insolvenţă şi ştim ce înseamnă asta, pierderi de drepturi salariale, să ştiţi că salariaţii nu acceptă aşa ceva. Când o societate intră în insolvenţă, se reduc drepturi salariale, ştiţi ce s-a întâmplat în 2015-2016, când se taiau salarii. Nu excludem proteste”, a declarat vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.