LIDER din CEO, REACŢIE după ce Boza a fost ales PREŞEDINTE al PATROMIN


Preşedintele Sindicatului Lignitul Oltenia, Constantin Creţan, crede că managerul CE Oltenia a fost ales pe merit preşedinte al Asociaţiei Patronale Miniere din România.

Sorin Boza, preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a fost numit preşedinte al Asociaţiei Patronale Miniere din România (PATROMIN), cu un mandat de cinci ani. Decizia a fost luată, luni, în cadrul şedinţei comitetului director al asociaţiei. În cadrul şedinţei, au fost reconfirmaţi cei cinci vicepreşedinţi în funcţie şi a mai fost ales un al şaselea vicepreşedinte. “Vă mulţumesc pentru încredere şi vă asigur că vocea PATROMIN se va face auzită inclusiv la nivel european. Este o onoare pentru mine să fiu ales în această funcţie”, a declarat Sorin Boza. Liderul sindical Constantin Creţan crede că alegerea managerului CEO, şef la Patromin, poate ajuta Complexul Energetic Oltenia. “Noi, sindicatele, suntem organizaţi în federaţii şi confederaţii. Legea prevede ca şi patronatul să aibă asociaţie patronală. Suntem, până la urmă, într-un dialog social în conformitate cu legea. Este nevoie de asociaţie patronală. Cred că managerul CEO a fost ales președinte pe merit la Patromin, care este una din asociaţiile cele mai cunoscute din România. Ajută compania această numire, pentru că Sorin Boza are meritul de a fi conciliant. E bine ca între patronate şi sindicate să existe o relaţie bună”, a declarat Constantin Creţan.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

3 comentarii

  1. Gunoaiele se lauda unul pe altul.

  2. Sindicatul Vestea Buna-Dreptate e o poveste!

    Mama ce s-au iinrosit buzele unuia si rotunjimile altuia…

  3. E normal sa existe relații bune , dar pentru cei pe care ii reprezentați nu pentru interesele personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.