LIDER din CEO, SESIZARE făcută către ITM Bucureşti


Preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia a cerut inspectorilor de muncă din Capitală să ia măsuri după ce mai mulţi membri din sindicatul său s-au plâns că au fost pontaţi greşit.

Nicu Bunoaica susţine că mai muţi oameni i s-au plâns de faptul că deşi au muncit, lunile trecute, acelaşi număr de ore, plus sâmbete şi duminici, au primit fie lefuri mai mari, fie mai mici. Liderul sindical spune că după cele sesizate a decis să se adreseze ITM Bucureşti, pentru că nu mai are încredere în ITM Gorj. “Am sesizat ITM Bucureşti. Am avut un membru de sindicat care a demonstrat că, pe luna decembrie, a fost furat la zilele suplimentare şi la acele zile care în contractul colectiv de muncă, conform anexei 12, sunt plătite dublu. Femeia a văzut că există diferenţe între pontaje, erau diferenţe de salarii. În două luni consecutive în care a lucrat aceleaşi posturi, acelaşi sâmbete şi duminici, într-o lună, a luat mai mult cu 200 de lei, într-alta cu mai puţin cu 200 de lei. Au fost mai mulţi membri de sindicat care mi-au sesizat că nu au fost plătiţi conform contractului şi Codului Muncii. M-am hotărât să sesisez ITM Bucureşti. Nu am încredere în ITM Gorj, pentru că ei vin, dau amenzi şi pleacă acasă. Bănuiesc că cei de la Bucureşti vor lua măsuri mai dure cu cei vinovaţi. Trebuie ca lucrurile să intre în normalitate”, a declarat Nicu Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

HALUCINANT! UCIS la numai 27 de ani! Criminalul, în libertate! „Asta mai e justiție sau moarte pentru moarte, adică mergem peste el să-l omorâm?”

Un tânăr din satul Covrigi, comuna Văgiulești a murit, după ce timp de o săptămână …

Un comentariu

  1. Diferenta dintre Bunoaica si Rosca este de peste 5500 ron pe brut conform actelor aditionale. Prostia si slugarnicia platita in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: