LIDER din CEO: SMEO poate scoate MII de oameni în stradă


Jan Popescu este deranjat că, zilele trecute, liderii unor sindicate mai mici din cadrul Complexului Energetic Oltenia au amenințat cu proteste.

Vicepreşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia spune că dacă se va pune problema organizării unor proteste, numai Sindicatul Mine Energie Oltenia are puterea să organizeze mișcări sindicale de mare amploare. Jan Popescu încă așteaptă ca guvernanții să-și respecte promisiunea și să ajute Complexul Oltenia printr-o schemă de sprijin privind achiziționarea certificatelor de CO 2, al cărui cost au dus compania într-o situație delicată din punct de vedere financiar. „Guvernul ne-a promis, şi nouă liderilor de sindicat şi conducerii acestei companii, că îşi va îndrepta atenţia în perioada imediat următoare şi către CEO pentru achizionarea certificatelor de CO2 printr-o schemă de sprijin. Sindicatul Mine Energie Oltenia reprezintă mai mult de jumătate din cea mai mare federaţie. Toată lumea poate să vorbească de proteste, însă protestele pot fi organizate doar de sindicatele mari, nu de cei care conduc organizații de câte 100 de persoane, aceştia mai mult agită oamenii. Sindicatul Mine Energie Oltenia, care este cel mai mare sindicat din CE Oltenia, dă ora exactă în CE Oltenia! Noi putem scoate mii de oameni în stradă, nu alţii care sunt sute, ei nu pot scoate mii de persoane să protesteze! Noi ,când spunem că scoatem MII de oameni în stradă, putem scoate mii. Împreună cu celălalte federaţii, vom face toate demersurile ca vocea Complexului Oltenia să fi auzită de guvernanţi”, a conchis liderul SMEO.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.