LIDER din Gorj CERE să fie ANGAJAT în CEO


Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia vrea să fie angajat cu jumătate de normă în Complexul Energetic Oltenia pe o perioadă de opt luni.

Constantin Crețan susține că are nevoie să lucreze din nou în minerit pentru a realiza stagiul complet de cotizare și a se pensiona la limită de vârstă. Sindicalistul spune că, ani de zile, a cerut conducerilor CE Oltenia să-l reîncadreze în muncă, însă toți au fost reticenți la solicitarea sa. “Am solicitat de ani de zile să fiu angajat la CEO. Am dreptul să lucrez cu jumătate de normă în companie. Ca să pot beneficia de pensie la termen ar trebui să mai lucrez încă opt luni de zile pentru a îndeplini condițiile de pensionare, însă conducerea societății a fost mereu reticentă la această cerere a mea. Nu cerșesc de la nimeni milă, vreau doar să mi se dea dreptul de a munci cu jumătate de normă conform legii. Am cedat, de-a lungul anilor, trei case Complexului Energetic Oltenia și suprafețe mari de teren, care mi-au rămas moștenire de la părinții și socrii mei”, a declarat liderul sindical.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Un comentariu

  1. Pai Cretan e singur la acea moșie.eu știu că sunt 40 de moștenitori,iar el vrea sa ia singur spuza,mojic de om.nu vede decât interes propriu javra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: