LIDER FNME, despre VALOAREA VOUCHERELOR de vacanță din CEO


Constantin Mitrescu s-a arătat surprins de răspunsul dat de ITM Gorj lui Nicu Bunoaica privind valoarea voucherelor de vacanță pentru angajații CEO.

“Considerăm să stabilirea cuantumului voucherelor de vacanță la 1.450 de lei s-a făcut cu eludarea prevederilor legale imperative”, se arata în răspunsul dat, zilele trecute, de Inspectoratul Teritorial de Muncă. Liderul FNME comentează că inspectorii de muncă nu au avut nimic de obiectat în momentul în care au înregistrat contractul colectiv de muncă, în care a fost prinsă și valoarea voucherelor de vacanță. Ba mai mult, conform lui Mitrescu, chiar ITM ar fi transmis administrației CE Oltenia să ia ca punct de referință Ordonanța de Guvern 107/2018 care plafonase până în 2021 doar pentru instituțiile publice, cu excepția companiilor de stat, valoarea voucherelor de vacanță la 1450. “Nu știu ce joc face ITM-ul. Au spus că ni se aplică și nouă acea ordonanță 107. Atunci, nu au avut nicio obiecție. Acum, au venit și au spus exact invers. M-a surprins răspunsul dat acum”, a declarat Mitrescu. Vicepreședintele Federației Mine Energie i-a dat replica și lui Nicu Bunoaica, care a acuzat marii lideri sindicali din CEO de înțelegeri cu administrația, după ce ITM Gorj i-a dat dreptate în problema valorii voucherelor de vacanță. „Bunoaica, nici dacă doarme cu legile sub pernă 15 ani, nu le înțelege. Răuț i-a făcut adresa către ITM și l-a pus să o semneze. Mă bucură oricum că salariații vor avea de câștigat”, spune vicepreședintele FNME.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.