LIDER FNME: Proiectul PSD de reducere a vârstei de pensionare în CEO, CEL MAI BUN


Constantin Mitrescu crede că în maximum o lună modificarea adusă Legii Pensiilor va fi promulgată de președintele Klaus Iohannis.

Modificarea la Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, ce presupune acordarea unui spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite, pentru angajații Complexului Energetic Oltenia a fost votată, lunea trecută, în Senat. Dacă va trece şi de votul Camerei Deputaţilor care este for decizional, minerii şi energeticienii vor putea ieși la pensie la vârsta de 55 de ani. Şi deputatul PNL Dan Vîlceanu a făcut un proiect de încadrare a tuturor angajaților CEO la condiții speciale. Constantin Mitrescu consideră că ambele sunt bune. Vicepreşedintele FNME le mulţumeşte parlamentarilor PSD de Gorj pentru implicarea în reducerea vârstei de pensionare a minerilor și a energeticienilor.“ Sunt bune toate proiectele, în opinia noastră. Dar cel mai bun este cel care s-a aprobat deja în Senat. Este un proiect benefic. Mulțumim domnilor senatori Florin Cârciumaru și Scarlat Iriza, domnului deputat Mihai Weber ,care s-au implicat decisiv ca acest proiect să treacă cu un număr mare de voturi în Senat. Sunt convins că în maximum o lună va fi și promulgat după ce, în maxium două săptămâni, va ajune la Camera Deputaților. Nu cred că vor fi piedici. Majoritatea salariaților din companie vor putea ieși la pensie la 55 de ani. Va beneficia de noua lege majoritatea angajaților Sucursalei Electrocentrale Rovinari. Modificarea la Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, ce presupune acordarea unui spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite pentru angajații Complexului Energetic Oltenia produce efecte până în 2021, după care, modelul de calcul va fi preluat și de noua Lege a Pensiilor”, a conchis Constantin Mitrescu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.