Lider PNL: BPJ al organizaţiei judeţene nu funcționează conform statutului

petrache_marianSecretarul general al Partidului Național Liberal a vorbit despre problemele din PNL Gorj înainte de ședința Delegației Permanente a organizației județene.

Ultimele demisii din cadrul Partidului Național Liberal Gorj nu le-au picat bine deloc liderilor de la București ai PNL. Secretarul general cunoaște situația organizației județene. Marian Petrache anunță că, după analiza pe care o va face în PNL Gorj, va pune pe masa membrilor Biroului Politic Național un document în urma căruia șefii de la centru vor decide ce măsuri vor aplica conducerii filialei. „Biroul Politic Județean al PNL Gorj nu funcționează conform statutului. Vom asista (nr. ieri) la votul din Delegația Permanentă prin care se va propune un nou BPJ spre aprobare Biroului Permanent Național”, a precizat Marian Petrache. Secretarul general al PNL afirmă că Dian Popescu va suporta consecințele statutului PNL, dacă a greșit cu ceva. “Octavian Lupulescu va fi revalidat în funcția de președinte al organizației municipale a PNL Târgu-Jiu, după ce noul BPJ va fi aprobat de Biroul Permanent Național. Dacă Dian Popescu a greșit cu ceva, va suporta consecințele statutului PNL. Acest lucru este valabil pentru toți membrii de partid”, a declarat Marian Petrache. Liderul PNL anunță că va prezenta Biroului Permanent Național un material după analiza pe care o vor face în PNL Gorj. „Am constatat că filiala Gorj nu mai funcționează corespunzător. Vom face o propunere BPN-ului, care va lua o decizie înțeleaptă ”, a mai spus Marian Petrache.

Loading...

Citește și

Ce fost LIDER POLITIC din Târgu-Jiu a intrat în AUTOIZOLARE

Ion Săvoiu, fost lider al PMP Târgu-Jiu, fost consilier municipal, este, de la începutul săptămânii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.