miercuri , 19 februarie 2020 - 18:27

LIDER PNL, recomandare pentru DIRECTORII de DECONCENTRATE: Să- şi dea DEMISIILE


Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Liviu Cotojman, cere înlocuirea tuturor şefilor instituţiilor deconcentrate susţinuţi în funcţii de guvernul PSD.

Primarul comunei Roşia de Amaradia spune că este firesc ca după învestirea guvernului Orban să aibă loc şi schimbări de directori la deconcentrate. Liviu Cotojman afirmă că dacă nu-şi vor da demisiile în bloc, oricum vor fi demişi în urma unor analize ale activităţii depuse la numire până în prezent. “E normal, firesc, ca, în perioada următoare, toţi şefii de deconcentrate să fie înlocuiţi, având în vedere că un nou guvern trebuie să-şi implementeze măsurile guvernamentale. Cei care deja se gândesc la demisie, pot să spun că sunt oameni care trebuie apreciaţi. Adică, înţeleg că au reprezentat o formaţiune politică şi, ca urmare a învestirii a noului guvern, trebuie să părăsească instituţia. Noi sperăm ca toţi să-şi înainteze demisiile, având în vedere că au fost susţinuţi de guvernul care tocmai a pierdut sprijinul parlamentului. Toţi şefii de deconcentrate ar trebui să-şi înainteze demisia. Trebuie să înţeleagă că într-o ţară normală, ca urmare a învestirii unui nou guvern, trebuie ca instituţiile respective să fie reprezentate doar de oamenii care pun în aplicare măsurile actualului guvern. Cu siguranţă, în perioada următoare, se va face o evaluare a tuturor şefilor de deconcentrate. Fie că-şi înaintează demisia, fie că nu, această evaluare va exista şi în urma evaluarii, cu siguranţă, şefii de deconcentrate îşi vor pierde funcţiile, pentru că, nu vor corespunde, în primul rând, nici ca activitate prestată până în prezent şi nici în ceea ce înseamnă punerea în aplicare a măsurilor guvernamentale viitoare”, a conchis Liviu Cotojman.

Vîlceanu: Lucrurile trebuie privite cu CALM şi ECHILIBRU

Liderul PNL Gorj este rezervat în ceea ce priveşte schimbarea directorilor instituţiilor deconcentrate. Dan Vîlceanu spune că la partid nu a avut loc nicio discuţie privind demiterea şefilor sau schimbarea prefectului. “Eu cred că lucrurile acestea trebuie privite cu echilibru. Nu a venit guvernarea PNL să se comporte cum s-a comportat guvernarea PSD. Eu înţeleg foarte bine ce simt primarii PNL şi, în general, oamenii care nu au fost apropiaţi de guvernarea PSD, pentru că au fost, pur şi simplu, terorizaţi în anii ăştia de oamenii puşi de PSD pe diverse funcţii. Dar eu cred că trebuie să procedăm cu echilibru, cu calm, să înţelegem că genul acesta de comportament strict politic nu aduce plus valoare cetăţenilor şi lucrurile acestea trebuie discutate cu echilibru, astfel încât, în urma unei guvernări a PNL, să se observe, aşa cum ne dorim, o Românie normală. Noi nu am avut niciun fel de discuţie la partid despre demiteri de şefi de deconcentrate. Nu există nicio discuţie nici despre prefecţi”, a declarat deputatul.

Loading...

Citește și

ALIANȚĂ PSD-PRO ROMÂNIA la Gorj pentru locale? Ce spune VĂCARU

Coordonatorul Pro România în județ nu vrea alianță cu Partidul Social Democrat la Gorj înaintea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.