LIDER PNL, SCRISOARE DESCHISĂ către şeful CJ Gorj

Consilierul liberal Constantin Brănescu i-a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, să ia măsuri pentru reluarea transportului public pe ruta Țicleni-Dănești-Târgu-Jiu.

Constantin Brănescu a explicat de ce a apelat la preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Liberalul s-a supărat că primarul PSD Radu Constantin nu a făcut demersuri pentru reluarea transportului public de persoane pe ruta Țilceni-Dănești-Târgu-Jiu. Totul, după ce, la 1 februarie, societatea Expres Transport SA a întrerupt contractul cu Consiliul Județean Gorj. Liberalul a făcut, marţi, o scrisoare deschisă președintelui Cosmin Popescu prin care i-a cerut să ia măsuri pentru reluarea transportului pe ruta Țilceni-Dănești-Târgu-Jiu. “Locuitorii oraşului nu mai au cu ce face naveta la Târgu-Jiu. Sunt foarte multe persoane angajate la diverse societăţi din municipiu. Au fost 3 curse regulate pe zi. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Solicit preşedintelui consiliului judeţean să intervină pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor din oraşul Ţicleni, pentru că văd că pe cei din primărie nu îi interesează această problemă, nu am văzut să facă niciun demers”, a declarat consilierul PNL.

Citește și

Weber, despre SITUAȚIA CEO: Ne-a trecut glonțul pe lângă ureche!

Liderul PSD Gorj atrage atenția că trebuie găsite soluții ca, pe viitor, CE Oltenia să …

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.