LIDER PSD, după ce Gorjul a fost PARALIZAT de NINSORI: Mobilizarea a șchiopătat


Deputatul Mihai Weber este nemulţumit de modul în care autorităţile şi instituţiile cu atribuţii au gestionat problemele apărute în judeţ după ninsorile abundente căzute weekend-ul trecut.

Preşedintele executiv al PSD speră ca Gorjul să nu mai aibă probleme majoare pe viitor cu deszăpezirea, dar nici cu alimentarea cu energie electrică. Mihai Weber vrea ca instituțiile responsabile de bunul mers al lucrurilor în caz de intemperii să fi învăţat ceva de pe urma experienţei neplăcute de zilele trecute, când deszăpezirea a mers greu pe drumurile din judeţ. În plus, 51 de localități au rămas fără energie electrică. “Tot timpul invocăm motivul că suntem luaţi pe nepregătite, dar atenţionările au fost foarte clare că vor cădea precipitaţii în cantitati destul de mari. Sigur că trebuie o mobilizare şi o pregătire, care, din păcate, a şchiopătat în perioada respectivă, în sensul că s-au produs nemulţumiri, au rămas multe localităţi şi multe instituţii fără curent electric. Şi eu am avut de suferit, şi în Târgu-Jiu a fost întreruptă energia electrică timp de câteva ore. Sper că din aceste experienţetoţi să tragă concluzii şi acest lucru să nu se mai repete. E păcat că pe spinarea oamenilor se trag concluzii. Într-adevăr, au fost momente neplăcute şi n-aş vrea să se mai repete. Nu cred că e vorba de gestionare corectă, motivele sunt multe după care se pot ascunde fiecare dintre instituţii. Liniile de transport ale energiei au fost încărcate, zăpada a fost foarte grea. Aici intervine şi discuţia cât s-a intervenit ca mentenanţă, ca întreţinere la liniile respective. Un cumul de factori a condus la această stare. Mi-aş dori, ca cetăţean al Gorjului, să nu se mai întâmple aşa ceva. Este neplăcut să rămâi în frig. Cred că s-au tras concluziile şi experienţele necesare, ca să nu se mai întâmple aşa ceva”, a conchis deputatul.

loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PNL Gorj, VEŞTI pentru PRIMARI

Contractele semnate de edilii din judeţ pe Fondul de Dezvoltare și Investiții vor fi preluate …

Un comentariu

  1. unu din Samarinesti

    Vin o d-le in Samarinesti ..sa vezi cum arata o comuna fara un metru de asfalt…drumuri impracticabile…lasati propaganda..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: