LIDER sindical, ANGAJAT în CEO. „Să se ducă în CARIERĂ, la bandă”


Preşedintele Sindicatului Lignitul Oltenia confirmă că a fost angajat pe un post de referent în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Constantin Creţan spune că a fost încadrat pe jumătate de normă pentru a-şi putea completa stagiul de cotizare, ca să poată îndeplini condiţiile de pensionare. Liderul sindical a mai lucrat cu jumătate de normă o perioadă determinată şi la Medservmin. “Este adevărat, am fost angajat. Trebuie să-mi completez stagiul de cotizare încă un an de zile, ca să pot să îndeplinesc condiţiile de pensionare. Voi lucra la complex încă un an de zile. Nu-mi face nimeni niciun favoritism. E foarte greu, de la eliberarea mea din închisoare, eu n-am reuşit să găsesc un loc de muncă, să pot să-mi completez stagiul de cotizare. Am întrerupt activitatea în Complexul Energetic Oltenia, îmbolnăvindu-mă. Deci, eu revin pe fondul unui caz de boală. Nu voi fi încadrat decât conform pregătirii mele. Pe funcţia de referent de specialitate, am condus 30 de ani formaţii de lucru şi linii tehnologice în cariera Tismana 1. Nu voi fi încadrat pe post de director. Revin, pentru că legea îmi dă dreptul să lucrez pe o jumătate de normă. Poate, în câteva luni de zile, mă răzgândesc şi trec cu normă întreagă şi renunţ la acea formă de pensionare”, a precizat Constantin Creţan.

Mitrescu: Facem ADRESĂ să-l trimită în CARIERĂ

Constantin Mitrescu critică dur angajarea lui Constantin Creţan. “Constantin Creţan are meserie de electrician. Dacă a fost angajat în CEO, să se ducă în carieră la bandă, unde a lucrat. Nu referent, că referent nici nu avem în contract. Ce, a venit să taie frunze la câini aici? După ce că până acum l-au folosit pe post de sperie-moartea la Medservmin, acum sperie moartea la sediul CEO cu el? Asta e culmea! Nu am nimic dacă l-au angajat pe jumătate de normă în carieră, pentru că e nevoie de oameni, dar nu referent. CEO nu este pentru a întregi lui Creţan stagiul de cotizare. El trebuie să lucreze ca toţi mineri. Dacă e, o să facem o adresă să-l trimită în carieră să-şi desfăşoare activitatea pe meseria pe care o are. Referent e un fel de turnător, raportor. Nu să vină să latre pe aici”, a declarat vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Enrgie.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Un comentariu

  1. Are dreptate si Mitrescu si el e un luptator, a fost singurul om care s-a ridicat asupra masurilor anormale ,impertinente ale directorului Ciurel si acest post de referent este pe la primarii, administratii fiscale, banci iar in CEO presedintele sindical Cretan poate sa fie functionar economic, lucrator comercial, gestionar, magazioner, sef depozit,maistru la banda, maistru la depozit sau un post conform pregatirii sale, pentru ca si el s-a luptat pentru drepturile minerilor si energeticienilor de la Rovinari si chiar a fost lipsit de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.