LIDER: Vișan COORDONEAZĂ, acum, întreaga producție de energie din România


Secretarul de stat din Ministerul Energiei a fost însărcinat de premierul Viorica Dăncilă să se ocupe de toți producătorii de energie după ce a preluat din nou atribuțiile de la Marius Dumitrașcu.

Florin Cârciumaru a dezvăluit că Doru Vișan nu se va ocupa doar de Complexele Energetice Oltenia și Hunedoara, cum a făcut de la preluarea mandatului de secretar de stat. Potrivit senatorului PSD, oficialul din cadrul Ministerului Energiei are mai multe atribuții. Totul, după ce, acum câteva săptămâni, i-au fost retrase cele legate de coordonarea producătorilor de energie pe bază de cărbune și date lui Marius Dumitrașcu, de la ALDE. Doru Vișan și le-a reprimit însă după intervenția liderului PSD Gorj, Mihai Weber, la premierul Viorica Dăncilă. „Pe bună dreptate, domnul președinte Weber s-a supărat, pentru că atunci când conducerea ALDE de la Gorj a făcut demersurile și a insistat foarte mult pe lângă conducerea ALDE de la București să ia măsura de a-l schimba pe domnul secretar de stat Vișan în sensul de a nu mai coordona activitatea Complexului Oltenia și a Complexului Hunedoara, noi, cei de la Gorj, nu am fost consultați, întrebați. Ceea ce nu este normal, pentru că suntem în alianță. Din informațiile pe care le am, știu că domnul Iordache a insistat foarte mult la șefii dânsului de la București. Sub presiunea politicului, domnul ministru al Energiei a luat această decizie de a-i lua coordonarea domnului secretar de stat Vișan și a-i da coordonarea domnului secretar de stat Dumitrașcu. De asta a fost această supărare a noastră, a celor din PSD. Ulterior, domnul Weber a discutat cu domnul Iordache și cu doamna prim-ministru și știu că s-a revenit la decizia pe care o luase domnul ministru Anton. Și nu numai că i-a dat din nou coordonarea Complexului Oltenia și Hunedoara domnului Vișan, ci, practic, l-a cadonat cu întreaga coordonare peste toată producția de energie din România. Doamna prim-ministru a luat această decizie pentru că nu era normal ca un secretar de stat, în persoana domnului Dumitrașcu, să coordoneze Complexul Oltenia și Hunedoara, iar domnul Vișan să răspundă de programul de iarnă și de stocurile de cărbune. Domnul Vișan este cel care coordonează activitatea Complexului Oltenia”, a declarat senatorul.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.