LIDERI ACUZAȚI că fac CAMPANIE. Cine iese la ATAC!

CEO-complex-energetic-(3)-cmk

Constantin Mitrescu susține că Adrian Marciuc și Ion Pisc Scrădeanu fac campanie electorală mascată Partidului Social Democrat.

Vicepreședintele FNME a lansat pe Facebook un atac virulent la adresa prim-vicepreședintelui Federației “Univers”și a prim-vicepreședintelui Blocului Național Sindical. “Nu îți este rușine, ordinarule?” Le induci oamenilor, le dai de înțeles, subliminal, că tot PSD e ultima soluție, că tot PSD-ul trebuie votat altfel nu avem bani de Crăciun!”, i-a transmis Mitrescu lui Marciuc. Pe Pisc Scrădeanu l-a acuzat că a fost coada de topor a fostului manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. „Eu sunt prieten cu toată lumea, Marciuc chiar este un băiat deosebit, dar ca lider are probleme.Eu sunt prieten, dar dacă văd că se sare calul și mă cam prind de diversiuni, reacționez, indiferent cine e.Informez corect lumea să nu pice în capcana lor.Nu sunt mulțumit în totalitate de Guvernul Cioloș,dar parcă a făcut ceva mai mult decât Guvernul Ponta.Și Ponta a făcut, dar a făcut numai dezastru. Acest guvern i-a deblocat lui Marciuc cariera, acum Marciuc ar fi avut închis și Jilț Nord și Jilț Sud.Dacă acum doi ani transmitea pe față, când încheia protocoale cu Călinoiu că-l susține pe Ponta, acum o face pe ascuns, lovește cu mantinela, ca la biliard…Tot acolo vrea să ajungă, dar acum dă cu mantă. Nu înțeleg nici de ce se agită Pisc Scrădeanu acum, când el a fost coada de topor a lui Ciurel și nu a reacționat niciodată, când fondul de salarii a scăzut de la 878 de milioane lei vechi în 2014 la 630 milioane de lei vechi. Nu a zis nici pâs, era doar în spate sforar și îi punea pe Căldărușe și ai lui să semneze contractul cu Ciurel. Eu îi simt imediat pe ăștia”, a declarat liderul sindical din zona Rovinari.

Pisc: NU am făcut NICIODATĂ campanie

În replică, Ion Pisc Scrădeanu spune că nu a îndemnat niciodată minerii și energeticienii să voteze cu-n anumit partid politic. “Dacă domnul Mitrescu s-ar orienta în timp, ar fi văzut că domnul Pârvulescu, președintele federației domniei sale, a fost alături de mine la lansarea strategiei energetice.Și atunci am avut aceeași voce, aceea prin care trebuie să fim tratați ca atare pentru siguranța sistemului.Nu am nici cea mai mică atracție spre vreun partid politic.Nu am făcut niciodată și nu voi face campanie vreunui partid politic, pentru că, în ultima perioadă, niciunul dintre guvernele care au guvernat România nu s-a aplecat mai mult asupra Complexului Energetic Oltenia care produce o treime din energia necesară țării.Nu am făcut în viața mea decât lucruri bune pentru CEO”, a precizat Pisc Scrădeanu.

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul Organizației Municipale a PSD Târgu Jiu

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Executat de: CUI mandatar financiar coordonator 31190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: