sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:38

LIDERI din CEO, ATACURI DURE la adresa unui LIDER PNL


Deranjați că vicepreședintele PNL Gorj i-a criticat la un post local de televiziune, sindicaliștii de la Termocentrala Rovinari, Constantin Mitrescu şi Manu Tomescu au pus tunurile pe el.

Gheorghe Pecingină este acuzat de manipulare și minciună în încercarea de a-i denigra pe liderii din Federația Națională Mine Energie. În plus, i se reproșează că a trecut de-a lungul timpului pe la mai multe formațiuni politice și că a înființate sindicate “galbene”. “ În perioada în care se făceau cele mai mari tăieri de drepturi salariale, traseistul ăsta politic era în dreapta lui Călinoiu şi Ciurel şi înfiinţa sindicate. PNL are de suferit. Știu foarte mulți oameni care nu mai votează cu acest partid de când a trecut la el, pentru că are numai intereseze personale, se bazează numai pe minciuni şi denigrarea liderilor sindicali. PNL pierde cel puțin 10% în Gorj, avându-l în partid pe Pecingină. Nu are nici în clin, nici în mâneca cu mineritul şi energia. Pozează în avocat şi nu-i bun de dracu”, a conchis Constantin Mitrescu vicepreședintele FNME.

Tomescu, despre Pecingină: A făcut PRAF mişcarea sindicală

Manu Tomescu îl poreclește pe Gheorghe Pecingină “Coana Mița traseista”. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari este deranjat și că Gheorghe Pecingină l-a făcut pupincuristul administrației și al lui Constantin Mitrescu la un post local de televizune. În plus, acuză că avocatul ar avea interese financiare în mișcarea sindicală, având în vedere că a pus umărul la înființarea Sindicatului Mine Energie Oltenia. „ A făcut praf mișcarea sindicală cu susținere politică. Pe noi ne jignește, pentru că nu vrem să-i plătim taxă de protecție. Are interese financiare. Adică, cine nu-i dă bani, e sindicalist rău, cine are relaţii fina,ciare cu el, e sindicalist bun. Sindicatele create de el sunt bune, iar noi, nu. Aceşti traseişti, politruci, manipulează lumea după cum au ei interesele”, spune Tomescu.

Pecingină: Mitrescu şi Tomescu-TROMPETE sindicale

Gheorghe Pecingină acuză că liderii sindicali sunt vinovați în proporție de 90% pentru faptul că CE Oltenia a ajuns acum în impas. Vicepreşedintele PNL nu vrea să răspundă acuzațiilor lui Manu Tomescu. Avocatul îl consideră prea mic pe liderul sindical de la Rovinari. “Rolul liderilor sindicali nu este să facă politică, ci să vegheze la bunăstarea angajaţilor pe care-i reprezintă şi la bunul mers al companiei. În momentul de faţă, compania este în impas. Liderii sindicali sunt vinovați, în proporție de 90%, de faptul că CE Oltenia a ajuns acum în impas. Trebuia să fie primii avertizori. Ei s-au transformat în postacii şi oamenii care susţin conducerea companiei. Nu au grijă de oameni, au grijă de directori. Este deranjant acest lucru. Nu mă deranjează că mă acuză de diferite lucruri. Mitrescu și Tomescu sunt două trompete sindicale, nu sunt lideri sindicali, pentru că au apărat conducerea companiei. Mitrescu vorbeşte, care stă la masă cu Cârciumaru şi cu Weber şi fac strategiile energetice naţionale?”, afirmă vicepreședintele PNL.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: