LIDERI din CEO, despre PROPUNEREA lui Cupă MINISTRU al Energiei


Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia au păreri împărțite legate de nominalizarea de către premierul Viorica Dăncilă a liderului ALDE Dolj pentru portofoliul de la Energie.

Gabriel Căldărușe spune că nu-l interesează numele celui care conduce Ministerul Energiei. Liderul SMEO afirmă că important este să-și îndeplinească atribuțiunile de ministru, să rezolve problemele cu care se confruntă Complexul Oltenia. „Niciodată nu m-au interesat numele care conduc instituții sau numele membrilor guvernului. Ceea ce mă interesează pe mine și pe ceilalți colegi ai mei din cadrul Mine Energie Oltenia e să-și îndeplinească atribuțiunile de ministru, să rezolve inclusiv problemele cu care se confruntă CEO. Statul fiind acționar majoritar, există această obligație a guvernului României, prin reprezentatul Ministerului Energiei, de a rezolva problemele din interiorul CEO. Jocurile politice nu ne interesează. Ne interesează situația CEO, siguranța locurilor de muncă, a condițiilor de muncă și, nu în ultimul rând, salarizarea din cadrul CEO a membrilor noștri de sindicat”, a conchis președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Bejinaru: Parlamentarii ALDE-FRIPTURIȘTI

Pentru Bogdan Bejinaru, propunerea Ion Cupă, ministru la Energie, este o „cârpeală a PSD pentru a se agăță cu orice preț de guvernare”. Președintele Sindicatului Salariaților din CE Oltenia, secretarul general al PNL Târgu-Jiu, îi numește pe parlamentarii ALDE fripturiști. Bejinaru nu-l consideră un specialist în energie pe Cupă, nu crede că va aduce plus valoare ca ministru al Energiei. „Este o cârpeală a PSD pentru a se agăța cu orice preț de guvernare, de a păstra majoritate în Parlamentul României, o majoritate fragilă. În ceea ce privește, la general vorbind, parlamentarii ALDE, încă o dată, se demonstrează că sunt niște fripuriști, că nu contează ordinea de partid, ei trebuie să fie la putere. Majoritatea au plecat de la PNL, sunt în stare să facă pact și cu diavolul, făcând adeziune la PSD. Despre Ion Cupă știu că a fost director al Finanțelor Publice pe la Mehedinți și pe la Gorj. Nu văd un plus valoare, aducându-l la Ministerul Energiei, pentru că nu este un om cu expertiză în domeniu. L-am avut pe Anton Anton, care știm cum a condus Ministerul Energiei, domnul Cupă clar nu are experiență”, a declarat sindicalistul.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: