LIDERI scoși AFARĂ de la NEGOCIERI


Constantin Mitrescu susţine că Adrian Marciuc a avut un plan și i-a scos pe Constantin Crețan și Nicu Bunoaica de la masa negocierilor cu administrația CEO.

Liderul FNME spune că vicepreședintele Federației Univers a profitat de faptul că Bunoaica și Crețan s-au certat din motive personale. Mitrescu povesteşte că Marciuc l-a impus pe liderul de la Cariera Lupoaia în locul lui Constantin Crețan titular la negocieri, lucru ce l-a determinat pe președintele Sindicatului Lignitul Oltenia să plece la Federația Energetica. „Creţan şi Bunoaica au intrat în conflict în urmă cu o lună şi jumătate din motive personale. Marciuc a speculat situaţia şi i-a executat pe toți cei din sindicatele independente. L-a impus pe Bunoaica în locul lui Crețan titular la negocieri, acesta din urmă s-a simţit umilit şi a plecat din Federaţia Univers. Nu mai au ce căuta la masa negocierilor. Acum, sunt cu adevărat independenți”, spune Mitrescu. Constantin Mitrescu susține că, după ce l-a executat pe Constantin Crețan, Adrian Marciuc a făcut același lucru și cu Nicu Bunoaica. Liderul Federației Univers i-a retras mandatul de titular și nu mai poate nici el participa la negocierile pentru noul contract colectiv de muncă din CE Oltenia. „Crețan și Bunoaica pot să stea, acum, la masa tăcerii în parc. Acolo, vor negocia, probabil, drepturile salariaților”, a declarat liderul FNME.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

4 comentarii

  1. Asa fac GAOZARII; ii indeparbteaza pe adversari.

  2. Un om mic acest Mistretu. Sa tina cont ca la CEO nu s-a respectat legea. Trebuia Adunare Generala pentru a alege si reprezentantii salariatilor deoarece nu exista sindicat majoritar ca doar nu se negociaza la nivel de termo sau cariera. Mai nou vad ca de la Marciuc vestile merg la FNME. Bravo natiune!

  3. Cu cine,luam legătură telefon,si cine,ne,da adeziuni la,Sind,lui Bunoaica

  4. Nu mai cotizați la sindicate

    Toți liderii de sindicat sunt niște trădători. De ce nu vă retrageți de la sindicat ? Le plătiți cotizație unor hoți care s-au căpătuit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.