Lideri sindicali ai SMEO, executați silit


Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe și vicepreședintele SMEO, Gabriel Bălăceanu, au fost executați silit, potrivit unei sentințe a instanței târgujiene, pentru neplata unei împrumut făcut la CAR-ul EM Rovinari. Casa de Ajutor Reciproc a apelat la un executor pentru a recupera banii împrumutați în anul 2014, debitori fiind trei persoane, două fiind chiar cei doi lideri sindicali.

Procesul de executare silită a celor trei, Gabriel Grigore Căldărușe, Sorin Căldărușe și Gabriel Bălăceanu a început în primăvara anului trecut la Judecătoria Târgu-Jiu. Cei trei au fost câștigați dintr-un singur termen de judecată, sentința din mai fiind fără cale de atac. ,,Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulate de BEJ Bîrsăşteanu Florian, solicitată de creditorul CAR EM Rovinari IFN. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de împrumut nr.57/30.01.2014 încheiat între creditor şi debitorii Căldăruşe Grigore Gabriel, Căldăruşe Sorin şi Bălăceanu Gabriel. Fără cale de atac. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.05.2017, la Judecătoria Târgu- Jiu”, s-a finalizat dosarul numărul 8470/318/2017.
Căldărușe și Bălăceanu sunt doi lideri destul de vocali în CEO, care dețin venituri financiare necesare achitării unui astfel de debit. Este inexplicabil de ce respectivii au refuzat să-și achite împrumutul contractat în urmă cu trei ani de zile.

Loading...

Citește și

Jandarm din Țicleni, dat dispărut la Timișoara! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în ALERTĂ!

Un tânăr de 23 de ani din Gorj este căutat de ieri în Timișoara, după …

2 comentarii

  1. Cei trei ,,muschetari” : Lolek , Bolek si Fronel !

  2. Lasa ca platesc din cotizatiile gusterilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.