LIDERII FEDERAŢIILOR semnatare al CCM, SCRISOARE către Boza


Dumitru Pârvulescu, Adrian Marciuc, Paul Constantinescu şi Gelă Ionescu i-au cerut managerului CE Oltenia, Sorin Boza, să formeze o comisie care să iniţieze un proiect de modificare a Legii Pensiilor.

Cei patru liderii sindicali vor să se facă demersuri pentru ca şi minerii şi energeticienii din judeţul Gorj să poate beneficia de pe urma condiţiilor deosebite şi speciale, în special de reducerea vârstei de pensionare. „În atenţia domnului Boza Sorinel-Gheorghe, Preşedinte al Directoratului. Având în vedere, că la acest moment, se află în dezbatere publică, Legea nr. 263/2010 (Legea Pensiilor), lege ce reglementează printer altele şi încadrarea locurilor de muncă, în condiţii deosebite şi speciale, precum şi particularităţile locurilor de muncă din cadrul Societăţii Complexul .Energetic Oltenia S.A., vă rugăm să dispuneţi constituirea unei comisii de lucru şi desemnarea a 1-2 reprezentanţi din partea administraţiei cu nominalizarea coordonatorului, care să participe alături de reprezentanţi din cadrul organizaţiilor sindicale reprezentative şi semnatare a C.C.M., Federaţia Naţională Mine Energie, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate “Univers”, Federaţia Sindicatelor Libere Independente Energetica, Federaţia Sindicatelor Libere Independente Petrol- Energie, în vederea, iniţierii unui proiect de modificare a legii mai sus amintite, în sensul adaptării acesteia la realităţile momentului, cu referire la activitatea pe care o desfăşoară salariaţii CE Oltenia, pe locuri de muncă similare şi încadrarea lor nediscriminatoriu, ţinîndu-se cont de condiţiile de muncă, microclimat şi de reducerea vârstei de pensionare”, au cerut, printr-o adresă, liderul FNME, Dumitru Pirvulescu, vicepreşedintele Federaţiei Univers, Adrian Marciuc, vicepreşedintele Federaţiei Energetica, Paul Constatinescu şi vicepreşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Independente Petrol- Energie, Gelă Ionescu.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Un comentariu

  1. Baaaa scursurilor acum v-ati trezit si voi ?pana acum o luna parca te vedeam la tv Parvulescule ziceai ca e apa de ploaie ce incearca Bunoaica ,acum faceti voi comisi ..vai mama voastra de mafioti.Faceti intelegeri pe sub masa cu administratia si va radeti toti de noi nesimtitilor!! Ziceti ca asta(Bunoaica)e nebun dar are o nebunie constructiva voi sunteti niste scursuri ale societati si iesiti in fata numai cu minciuni si tradari …rusine tuturor asa zisi lideri marcanti ai mineritului si energiei din Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: