Liderii Mitrescu, Pârvulescu și Golea au pierdut cotizațiile în instanța Curții de Apel Craiova

golea-parvulescu-mitrescu

Curtea de Apel Craiova a suspendat decizia judecătorească a unei instanțe a Tribunalului Gorj în baza căreia administrația CEO era obligată de un executor judecătoresc să dea cotizațiile sindicatelor FNME. Instanța superioară a decis anularea unei astfel de hotărâri, sindicatele pierzând procesul cu CEO.

În decembrie anul trecut, Tribunalul Gorj a admis cererile lui Marin Golea, Constantin Mitrescu, Cristian Lădaru și Dumitru Pârvulescu prin care obligau societatea să respecte o decizie judecătorească inițială prin care CEO trebuia să dea bani liderilor FNME. Este vorba despre cotizațiile pe care CEO nu le-a mai reținut salariaților pentru a fi virate în conturile FNME, din 2013. Liderii menționați au dat în judecată CEO, câștigând în instanțele gorjene, dar pierzând ieri la Curtea de Apel Craiova. După calculul sindicaliștilor aceștia urmăreau să primească de la CEO banii din cotizații pe care compania nu le-a mai reținut salariaților din 2013, fiind vorba de o sumă aproximativă de 1,5 milioane de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.