Liderii PSD Gorj în vizită la Polovragi și Bumbești Pițic!

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, președintele executiv, Cosmin Popescu, vicepreședintele PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, consilierul județean, Gheorghe Bucălăete, dar și cu o echipă de tineri dinamici și entuziaști, au fost în comunele Polovragi și Bumbești Pițic, localități cu oameni harnici și gospodari.

Aici, sunt foarte mulți beneficiari ai programului de sprijin pentru tomate și nu numai, pentru că oamenii vor produse sănătoase, curate, produse în România pentru ei și copiii lor.
Astfel de măsuri, precum și cele de creștere a pensiilor, salariilor și de finanțare a investițiilor trebuie continuate, ne-au spus oamenii din Polovragi și Bumbești – Pițic. De aceea, ei ne acordă votul lor de încredere, iar pe 26 Mai 2019 vor pune ștampila pe prima poziție din buletinul de vot.

Biroul de presă al PSD Gorj

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- P.S.D.
Executat de: S.C. PHASMATIS MED S.R.L.
CUI mandatar financiar coordonator 41190008

Loading...

Citește și

PRIMARI din Gorj, PRONOSTICURI pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Primarii comunelor Peştişani, Prigoria şi Stejari se aşteaptă ca, duminică, cetăţenii să iasă în număr …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.