Liderii PSD Gorj la Stanești!

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, președintele executiv, Cosmin Popescu, vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, consilierul județean Gheorghe Bucălăete, împreună cu organizația PSD Stănești și consilierul local Constantin Bicheru s-au întâlnit cu localnicii din Stănești. Echipa de campanie a reîntâlnit oameni dragi, locuri minunate, încărcate cu amintiri frumoase, dar și cu speranțe pe care le-am văzut împlinite, cu realizări, dar și cu proiecte pe care dorim să le vedem cum prind viață în beneficiul comunității.

Nici aici viața oamenilor nu este întotdeauna ușoară, mai sunt probleme uneori, sunt multe lucruri pe care am dori să le realizăm împreună, pentru că numai așa, cu tenacitate și multă dăruire, apar și rezultatele așteptate.

Oamenii din Stănești acordă toată încrederea Guvernului PSD și ne-au spus că vor vota în continuare cu echipa PSD, considerând că PSD este singurul partid care respectă românii și poate susține România cu cinste în Parlamentul European.
Gorjenii votează candidații PSD, pe 26 mai!

Biroul de presă al PSD Gorj

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- P.S.D.
Executat de: S.C. PHASMATIS MED S.R.L.
CUI mandatar financiar coordonator 41190008

Loading...

Citește și

PRIMARI din Gorj, PRONOSTICURI pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Primarii comunelor Peştişani, Prigoria şi Stejari se aşteaptă ca, duminică, cetăţenii să iasă în număr …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.